ForDiablo Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 293 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16-E1011NT / Ryzen 5 6600H / RTX 3050Tİ / 8 GB RAM / 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #11 EnverAhmet dedi: Conquerers 2.0 oynayabilirsiniz, YouTube'da Kerem Yılmaz kanalından moda ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... indirdim ama açılmıyor. bir çözümü var mıdır
EnverAhmet dedi: Conquerers 2.0 oynayabilirsiniz, YouTube'da Kerem Yılmaz kanalından moda ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... indirdim ama açılmıyor. bir çözümü var mıdır
EnverAhmet Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 325 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #12 ForDiablo dedi: indirdim ama açılmıyor. bir çözümü var mıdır Genişletmek için tıkla... Herhangi bir hata veriyor mu? Ben indirdiğimde sorunsuz açıldı.
ForDiablo dedi: indirdim ama açılmıyor. bir çözümü var mıdır Genişletmek için tıkla... Herhangi bir hata veriyor mu? Ben indirdiğimde sorunsuz açıldı.
ForDiablo Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 293 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16-E1011NT / Ryzen 5 6600H / RTX 3050Tİ / 8 GB RAM / 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #13 EnverAhmet dedi: Herhangi bir hata veriyor mu? Ben indirdiğimde sorunsuz açıldı. Genişletmek için tıkla... herhangi bi hata yok. indirdim , klasöre çıkarttım daha sonrasında açmaya çalışınca hata vermeden açılmadı
EnverAhmet dedi: Herhangi bir hata veriyor mu? Ben indirdiğimde sorunsuz açıldı. Genişletmek için tıkla... herhangi bi hata yok. indirdim , klasöre çıkarttım daha sonrasında açmaya çalışınca hata vermeden açılmadı
EnverAhmet Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 325 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #14 ForDiablo dedi: herhangi bi hata yok. indirdim , klasöre çıkarttım daha sonrasında açmaya çalışınca hata vermeden açılmadı Genişletmek için tıkla... Ben klasöre çıkartmadan açmıştım belki onunla alakalı olabilir, onun dışında sebebini bilmiyorum.
ForDiablo dedi: herhangi bi hata yok. indirdim , klasöre çıkarttım daha sonrasında açmaya çalışınca hata vermeden açılmadı Genişletmek için tıkla... Ben klasöre çıkartmadan açmıştım belki onunla alakalı olabilir, onun dışında sebebini bilmiyorum.
Ardabey4634 Decapat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 118 26 Şubat 2023 #15 Alınmaz. Para biriktirip HOI4 almak daha mantıklı.
ForDiablo Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 293 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16-E1011NT / Ryzen 5 6600H / RTX 3050Tİ / 8 GB RAM / 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #16 EnverAhmet dedi: Ben klasöre çıkartmadan açmıştım belki onunla alakalı olabilir, onun dışında sebebini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... klasöre çıkartmadan nasıl açtınız hocam ? rardan direk launcher a mı bastınız
EnverAhmet dedi: Ben klasöre çıkartmadan açmıştım belki onunla alakalı olabilir, onun dışında sebebini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... klasöre çıkartmadan nasıl açtınız hocam ? rardan direk launcher a mı bastınız
EnverAhmet Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 325 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #17 ForDiablo dedi: klasöre çıkartmadan nasıl açtınız hocam ? rardan direk launcher a mı bastınız Genişletmek için tıkla... Winrar'dan launcher'ı açıp kullandım, fakat şimdi klasöre çıkartayım.
ForDiablo dedi: klasöre çıkartmadan nasıl açtınız hocam ? rardan direk launcher a mı bastınız Genişletmek için tıkla... Winrar'dan launcher'ı açıp kullandım, fakat şimdi klasöre çıkartayım.
ForDiablo Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 293 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16-E1011NT / Ryzen 5 6600H / RTX 3050Tİ / 8 GB RAM / 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #18 EnverAhmet dedi: WinRAR'dan Launcher'ı açıp kullandım, fakat şimdi klasöre çıkartayım. Genişletmek için tıkla... Hocam ben WinRAR'dan açamıyorum Launcher'ı. Tıkladığım zaman çıkartıyor RAR'dan. Sağ tıkladığımda da açma gibi bir seçenek çıkmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2023
EnverAhmet dedi: WinRAR'dan Launcher'ı açıp kullandım, fakat şimdi klasöre çıkartayım. Genişletmek için tıkla... Hocam ben WinRAR'dan açamıyorum Launcher'ı. Tıkladığım zaman çıkartıyor RAR'dan. Sağ tıkladığımda da açma gibi bir seçenek çıkmıyor.
EnverAhmet Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 325 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #19 ForDiablo dedi: Hocam ben WinRAR'dan açamıyorum Launcher'ı. Tıkladığım zaman çıkartıyor RAR'dan. Sağ tıkladığımda da açma gibi bir seçenek çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... ConquerersRE'yi açıyorsunuz dimi?
ForDiablo dedi: Hocam ben WinRAR'dan açamıyorum Launcher'ı. Tıkladığım zaman çıkartıyor RAR'dan. Sağ tıkladığımda da açma gibi bir seçenek çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... ConquerersRE'yi açıyorsunuz dimi?
ForDiablo Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 293 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16-E1011NT / Ryzen 5 6600H / RTX 3050Tİ / 8 GB RAM / 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #20 EnverAhmet dedi: ConquerersRE'yi açıyorsunuz dimi? Genişletmek için tıkla... Aynen hocam. Basınca klasörden çıkartmaya başlıyor.
EnverAhmet dedi: ConquerersRE'yi açıyorsunuz dimi? Genişletmek için tıkla... Aynen hocam. Basınca klasörden çıkartmaya başlıyor.