Age of History 2 en iyi mod hangisidir?

636564

Centipat
Evet en detaylı ve zevkli olan modu arıyorum. 3 seçeneğim var.

1. Conquerors 2.0
  2. Bloody Europe
  3. The New Era
Bunlardan en iyisi hangisidir?

Evet en detaylı ve zevkli olan modu arıyorum. 3 seçeneğim var.

1. Conquerors 2.0
  2. Bloody Europe
  3. The New Era
Bunlardan en iyisi hangisidir?
Bloody Europe 2 yi çok fazla oynadım aşırı eğlenceli.

Bloody europe 2 en zevkli modlardan biri.
Bloody Europe 2 yi çok fazla oynadım aşırı eğlenceli.
Tamamdır çok teşekkürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradaki modu indirdim ama bana çok farklı bir şey geliyor. Oyunumu açınca Bloody Europe yazıyor ama videodaki özelliklerin hiç biri yok. Menüsü farklı, asker için özel bir para birimi gibi bir şey oluyor. Hiç biri yok bende nasıl çözebilirim?

Tamamdır çok teşekkürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradaki modu indirdim ama bana çok farklı bir şey geliyor. Oyunumu açınca Bloody europe yazıyor ama videodaki özelliklerin hiçbiri yok. Menüsü farklı, asker için özel bir para birimi gibi bir şey oluyor. Hiçbiri yok bende nasıl çözebilirim?

Hocam sezer akkayanın forumu'nda indirin orada farklı modlarda var onları da deneyebilirsiniz.

Hocam sezer akkayanın forumu'nda indirin orada farklı modlarda var onları da deneyebilirsiniz.
Hocam şimdi bir kullanıcının yaptığı birleşim paketi var onu indirdim güzel gibi. Ama yine Bloody Europa'nın radyasyon, kaynak vb. özellikleri yok. Yine de güzel idare eder.

Hocam şimdi bir kullanıcının yaptığı birleşim paketi var onu indirdim güzel gibi. Ama yine Bloody Europa'nın radyasyon, kaynak vb. özellikleri yok. Yine de güzel idare eder.

Hocam belki eski sürümdür uzun zamandırda takip etmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı