mobius Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 234 21 Mart 2022 #1 Age of History 2 PC indiremiyorum. Sürekli Java hatası diyor. Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mart 2022
M MeRaKlIyIm Femtopat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2022 #2 mobius dedi: Age of History 2 PC indiremiyorum. Sürekli Java hatası diyor. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Java Indirdinizmi ? Artı 0 Eksi
mobius dedi: Age of History 2 PC indiremiyorum. Sürekli Java hatası diyor. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Java Indirdinizmi ?
KS KS mobius Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 234 21 Mart 2022 #3 MeRaKlIyIm dedi: Java ındirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... İndirdim ama hala çalışmıyor Java'sız indirme var mı? Artı 0 Eksi
MeRaKlIyIm dedi: Java ındirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... İndirdim ama hala çalışmıyor Java'sız indirme var mı?
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2022 #4 mobius dedi: İndirdim ama hala çalışmıyor Java'sız indirme var mı? Genişletmek için tıkla... Java'sız oyunu oynayamassınız. Başka java sürümleri deneyin. mobius dedi: Age of History 2 PC indiremiyorum. Sürekli Java hatası diyor. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu arada oyunu açma seçeneklerinden başka şeyler ile açmayı deneyin. Sorun genelde bundan oluyor. Artı 0 Eksi
mobius dedi: İndirdim ama hala çalışmıyor Java'sız indirme var mı? Genişletmek için tıkla... Java'sız oyunu oynayamassınız. Başka java sürümleri deneyin. mobius dedi: Age of History 2 PC indiremiyorum. Sürekli Java hatası diyor. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu arada oyunu açma seçeneklerinden başka şeyler ile açmayı deneyin. Sorun genelde bundan oluyor.
KS KS mobius Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 234 21 Mart 2022 #5 EldrithcWraith dedi: Java'sız oyunu oynayamazsınız. Başka Java sürümleri deneyin. Bu arada oyunu açma seçeneklerinden başka şeyler ile açmayı deneyin. Sorun genelde bundan oluyor. Genişletmek için tıkla... Tamam denerim. Artı 0 Eksi
EldrithcWraith dedi: Java'sız oyunu oynayamazsınız. Başka Java sürümleri deneyin. Bu arada oyunu açma seçeneklerinden başka şeyler ile açmayı deneyin. Sorun genelde bundan oluyor. Genişletmek için tıkla... Tamam denerim.
M MeRaKlIyIm Femtopat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2022 #6 Javasiz Oyun yok kardesim Sende Olan Java'nin suresi eskidir Yeni surumuni indirin. mobius dedi: İndirdim ama hala çalışmıyor Java'sız indirme var mı? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Javasiz Oyun yok kardesim Sende Olan Java'nin suresi eskidir Yeni surumuni indirin. mobius dedi: İndirdim ama hala çalışmıyor Java'sız indirme var mı? Genişletmek için tıkla...
KS KS mobius Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 234 21 Mart 2022 #7 MeRaKlIyIm dedi: Java'siz oyun yok kardesim sende olan Java'nin suresi eskidir yeni surumuni indirin. Genişletmek için tıkla... Tamam. Artı 0 Eksi
MeRaKlIyIm dedi: Java'siz oyun yok kardesim sende olan Java'nin suresi eskidir yeni surumuni indirin. Genişletmek için tıkla... Tamam.
Dedektif Fırtına Picopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 157 Yer İzmir 21 Mart 2022 #8 MeRaKlIyIm dedi: Javasiz Oyun yok kardesim Genişletmek için tıkla... Şu forumda çok bunu bilmeyen yobaz var bunu diyen ben dahil 2. kişisiniz. Artı 0 Eksi
MeRaKlIyIm dedi: Javasiz Oyun yok kardesim Genişletmek için tıkla... Şu forumda çok bunu bilmeyen yobaz var bunu diyen ben dahil 2. kişisiniz.