sm0w Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 386 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #1 Oyun Steam'den değil oyuna giriyorum çıktıkdan sonra kısayolu hiçbir şey yok. Açmak istersem tekrar kurmam gerekiyor yardım eder misiniz?
Oyun Steam'den değil oyuna giriyorum çıktıkdan sonra kısayolu hiçbir şey yok. Açmak istersem tekrar kurmam gerekiyor yardım eder misiniz?
Flarizm Decapat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 162 Yer Kayseri 22 Kasım 2023 #2 sm0w dedi: Oyun Steam'den değil oyuna giriyorum çıktıkdan sonra kısayolu hiçbir şey yok. Açmak istersem tekrar kurmam gerekiyor yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... İndirdiğin oyun dosyasını masaüstüne çıkart. Artı 0 Eksi
sm0w dedi: Oyun Steam'den değil oyuna giriyorum çıktıkdan sonra kısayolu hiçbir şey yok. Açmak istersem tekrar kurmam gerekiyor yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... İndirdiğin oyun dosyasını masaüstüne çıkart.
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 22 Kasım 2023 #3 Oyunun kurulu olduğu yerden oyun dosyasına sağ tıklayıp gönder kısmından "masaüstüne kısayol oluştur" diyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Oyunun kurulu olduğu yerden oyun dosyasına sağ tıklayıp gönder kısmından "masaüstüne kısayol oluştur" diyebilirsiniz.
Tarihçi Arkadaş Picopat Katılım 14 Kasım 2023 Mesajlar 308 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #4 sm0w dedi: Oyun Steam'den değil oyuna giriyorum çıktıkdan sonra kısayolu hiçbir şey yok. Açmak istersem tekrar kurmam gerekiyor yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Arama çubuğundan exe dosyasını bul masaüstüne taşı. Edit: Aynı şeyi 3. kez yazmışım. Artı 0 Eksi
sm0w dedi: Oyun Steam'den değil oyuna giriyorum çıktıkdan sonra kısayolu hiçbir şey yok. Açmak istersem tekrar kurmam gerekiyor yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Arama çubuğundan exe dosyasını bul masaüstüne taşı. Edit: Aynı şeyi 3. kez yazmışım.
KS KS sm0w Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 386 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #5 Tarihçi Arkadaş dedi: Arama çubuğundan exe dosyasını bul masaüstüne taşı. Edit: Aynı şeyi 3. kez yazmışım. Genişletmek için tıkla... böyle sonra AoCLL giriyom sonra böyle Artı 0 Eksi
Tarihçi Arkadaş dedi: Arama çubuğundan exe dosyasını bul masaüstüne taşı. Edit: Aynı şeyi 3. kez yazmışım. Genişletmek için tıkla... böyle sonra AoCLL giriyom sonra böyle
Flarizm Decapat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 162 Yer Kayseri 23 Kasım 2023 #6 sm0w dedi: Eki Görüntüle 2027397 Böyle sonra aocll giriyorum. Eki Görüntüle 2027398 Sonra böyle. Genişletmek için tıkla... Kankam o RAR dosyasını masaüstüne çıkart sorunun düzelir. Artı 0 Eksi
sm0w dedi: Eki Görüntüle 2027397 Böyle sonra aocll giriyorum. Eki Görüntüle 2027398 Sonra böyle. Genişletmek için tıkla... Kankam o RAR dosyasını masaüstüne çıkart sorunun düzelir.