cihanedf Zeptopat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #1 Age of History 2 de yanlışlıkla senaryoları sildim galiba hiçbir senaryo yok sadace test diye bir tane var onun haricinde yok Steam'den sildim yükledim düzelmedi ne yapmam gerek?
Age of History 2 de yanlışlıkla senaryoları sildim galiba hiçbir senaryo yok sadace test diye bir tane var onun haricinde yok Steam'den sildim yükledim düzelmedi ne yapmam gerek?
Yavuzafs Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.624 Çözümler 1 29 Haziran 2023 #2 Oyun dosyalarında map>earth>scenarios bölümünde dosyalar var mı? Artı 0 Eksi
KS KS cihanedf Zeptopat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #3 Yavuzafs dedi: Oyun dosyalarında map>earth>scenarios bölümünde dosyalar var mı Genişletmek için tıkla... bunlar var Yavuzafs dedi: Oyun dosyalarında map>earth>scenarios bölümünde dosyalar var mı Genişletmek için tıkla... bunlar var Artı 0 Eksi
Yavuzafs dedi: Oyun dosyalarında map>earth>scenarios bölümünde dosyalar var mı Genişletmek için tıkla... bunlar var Yavuzafs dedi: Oyun dosyalarında map>earth>scenarios bölümünde dosyalar var mı Genişletmek için tıkla... bunlar var
Yavuzafs Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.624 Çözümler 1 30 Haziran 2023 #4 cihanedf dedi: Bunlar varEki Görüntüle 1841064 Bunlar varEki Görüntüle 1841064 Genişletmek için tıkla... Oyun içinde doğru harita seçtiğinizde emin misiniz peki hocam? Artı 0 Eksi
cihanedf dedi: Bunlar varEki Görüntüle 1841064 Bunlar varEki Görüntüle 1841064 Genişletmek için tıkla... Oyun içinde doğru harita seçtiğinizde emin misiniz peki hocam?