Snorem Picopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 913 Çözümler 6 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mafia 20 Haziran 2022 #1 Bu tarz oyunları ilk defa oynayacağım. Başlangıç için hangisi uygundur?
purpleguy Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 793 Çözümler 4 20 Haziran 2022 #2 Snorem dedi: Bu tarz oyunları ilk defa oynayacağım. Başlangıç için hangisi uygundur? Genişletmek için tıkla... Age of History 2ye başlayıp heart of iron a geçersen çok zorlanırsın Age of History'e alışırsın .bence direk hearts of irona başla
Snorem dedi: Bu tarz oyunları ilk defa oynayacağım. Başlangıç için hangisi uygundur? Genişletmek için tıkla... Age of History 2ye başlayıp heart of iron a geçersen çok zorlanırsın Age of History'e alışırsın .bence direk hearts of irona başla
Snorem Picopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 913 Çözümler 6 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mafia 20 Haziran 2022 #3 purpleguy dedi: Age of History 2ye başlayıp heart of iron a geçersen çok zorlanırsın Age of History'e alışırsın .bence direk hearts of irona başla Genişletmek için tıkla... Biraz HOI IV YouTube'dan videolarına baktım. Arayüzü vs. çok karışık duruyor. Age of History kötü mü?
purpleguy dedi: Age of History 2ye başlayıp heart of iron a geçersen çok zorlanırsın Age of History'e alışırsın .bence direk hearts of irona başla Genişletmek için tıkla... Biraz HOI IV YouTube'dan videolarına baktım. Arayüzü vs. çok karışık duruyor. Age of History kötü mü?
purpleguy Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 793 Çözümler 4 20 Haziran 2022 #4 Snorem dedi: Biraz HOI V YouTube'dan videolarına baktım. Arayüzü vs. çok karışık duruyor. Age of History kötü mü? Genişletmek için tıkla... age of history güzel ama kolay.çok çabuk alışırsın öğrenirsin.
Snorem dedi: Biraz HOI V YouTube'dan videolarına baktım. Arayüzü vs. çok karışık duruyor. Age of History kötü mü? Genişletmek için tıkla... age of history güzel ama kolay.çok çabuk alışırsın öğrenirsin.
Rowns Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.116 Çözümler 4 20 Haziran 2022 #5 Age of History çok daha basit bir oyun HOI4 gerçekten zor ve zamanla alışılan bir oyun kafamı yormadan oynayayım diyorsan Age of History benim zamanım var oyunu öğrenirim diyorsan HOI 4
Age of History çok daha basit bir oyun HOI4 gerçekten zor ve zamanla alışılan bir oyun kafamı yormadan oynayayım diyorsan Age of History benim zamanım var oyunu öğrenirim diyorsan HOI 4
Snorem Picopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 913 Çözümler 6 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mafia 20 Haziran 2022 #6 purpleguy dedi: age of history güzel ama kolay.çok çabuk alışırsın öğrenirsin. Genişletmek için tıkla... Kolay olsun istemiyorum. HOI IV başlayacağım. Teşekkürler.
purpleguy dedi: age of history güzel ama kolay.çok çabuk alışırsın öğrenirsin. Genişletmek için tıkla... Kolay olsun istemiyorum. HOI IV başlayacağım. Teşekkürler.