Age of History 2 WW2 senaryosu önerisi

Conquerors 1.5.2 ve 1.5.3 de modun aynısı bir senaryo olarak ver hem Event'li hem Event'siz.
Harita olarak evet aynı tam ama event olarak bambaşka seviyede. Senaryo olarak Aoh2 WW2 Scenarios yazarsan resmi siteden veya Sezer Akkaya forumundan bulabilirsin. Çeşit çok fazla senin seçmen lazım.

@Historyball_Türkiye @Erkan Skywalker Bu senaryoları nasıl oynayabiliyoruz hocam?
Senaryoyu indirdikten sonra gerekli dosyaları oyunun ana klasörüne atman yeterli olacaktır. Klasöre göre de değişir ama. "Game", "Map" gibi isimli klasörler varsa oyunun ana dosyasına at. Eğer 1273686823 gibi sayılı klasör varsa "Map" klasörünün içine girip oyunun ana haritasını seçip "Scenarios" klasörüne atmalısın.

Harita olarak evet aynı ama Team Event olarak bambaşka seviyede. Senaryo olarak aoh2 WW2 scenarios yazarsan resmi siteden veya sezer akkaya forumundan bulabilirsin. Çeşit çok fazla senin seçmen lazım.

Team Event ne demek bilmiyorum.

Team Event ne demek bilmiyorum.

Event age of historyde gerçek olayları oyunda göstermek gibi bir şey tam anlatamıdım.

Harita olarak evet aynı tam ama Event olarak bambaşka seviyede. Senaryo olarak aoh2 WW2 scenarios yazarsan resmi siteden veya sezer akkaya forumundan bulabilirsin. Çeşit çok fazla senin seçmen lazım.

Teşekkürler hocam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…