Metonoktaexe Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Zoomda Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #1 Age of History 2'de kuklam Polonya ve İsveç savaşıyorlar. Savaşlarını bitirmek istiyorum ama Avusturya olarak işe karışmak çok da istemiyorum. Bir mesaj yaz kısmına herhalde komut yazabiliyormuşuz. Mümkün müdür?
Age of History 2'de kuklam Polonya ve İsveç savaşıyorlar. Savaşlarını bitirmek istiyorum ama Avusturya olarak işe karışmak çok da istemiyorum. Bir mesaj yaz kısmına herhalde komut yazabiliyormuşuz. Mümkün müdür?
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #2 @Metonoktaexe hayır senle savaşta değilse karışamazsın onlar yerler birbirlerini.
Metonoktaexe Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Zoomda Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2021 #3 TimoLoX dedi: @Metonoktaexe hayır senle savaşta değilse karışamazsın onlar yerler birbirlerini. Genişletmek için tıkla... Anladım.
TimoLoX dedi: @Metonoktaexe hayır senle savaşta değilse karışamazsın onlar yerler birbirlerini. Genişletmek için tıkla... Anladım.
CaertoX Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 140 Yer Antalya,Kepez Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #4 Metonoktaexe dedi: Anladım. Genişletmek için tıkla... Komut yazma yerinden sadece asker basabiliyorsun.
Metonoktaexe dedi: Anladım. Genişletmek için tıkla... Komut yazma yerinden sadece asker basabiliyorsun.
egeed Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 782 Çözümler 4 18 Ağustos 2021 #5 Hocam ben oynarken devlet savaşları benim yaptıklarım dışında çok az oluyordu bunu arttırmanın bir yolu var mı?
Hocam ben oynarken devlet savaşları benim yaptıklarım dışında çok az oluyordu bunu arttırmanın bir yolu var mı?
CaertoX Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 140 Yer Antalya,Kepez Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #6 egeed dedi: Hocam ben oynarken devlet savaşları benim yaptıklarım dışında çok az oluyordu bunu arttırmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Al saldırganlığı yükseltmen lazım.
egeed dedi: Hocam ben oynarken devlet savaşları benim yaptıklarım dışında çok az oluyordu bunu arttırmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Al saldırganlığı yükseltmen lazım.
egeed Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 782 Çözümler 4 18 Ağustos 2021 #7 CaertoX dedi: Al saldırganlığı yükseltmen lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam o nerden? Yeni oyuna başlarken seçeneklerde göremedim.
CaertoX dedi: Al saldırganlığı yükseltmen lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam o nerden? Yeni oyuna başlarken seçeneklerde göremedim.
Metonoktaexe Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Zoomda Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #8 egeed dedi: Hocam o nerden? Yeni oyuna başlarken seçeneklerde göremedim. Genişletmek için tıkla... Soldaki seçeneklerde.
egeed dedi: Hocam o nerden? Yeni oyuna başlarken seçeneklerde göremedim. Genişletmek için tıkla... Soldaki seçeneklerde.
CaertoX Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 140 Yer Antalya,Kepez Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #9 egeed dedi: Hocam o nerden? Yeni oyuna başlarken seçeneklerde göremedim. Genişletmek için tıkla... Oyun başlarken seçmen lazım.
egeed dedi: Hocam o nerden? Yeni oyuna başlarken seçeneklerde göremedim. Genişletmek için tıkla... Oyun başlarken seçmen lazım.
egeed Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 782 Çözümler 4 18 Ağustos 2021 #10 CaertoX dedi: Oyun başlarken seçmen lazım. Genişletmek için tıkla... Metonoktaexe dedi: Soldaki seçeneklerde. Genişletmek için tıkla... Gördüm, sağolun.
CaertoX dedi: Oyun başlarken seçmen lazım. Genişletmek için tıkla... Metonoktaexe dedi: Soldaki seçeneklerde. Genişletmek için tıkla... Gördüm, sağolun.