BORAN012 Picopat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 395 Makaleler 1 Çözümler 7 15 Kasım 2024 #1 Şehri fethediyorum ama orada asker yetiştiremiyorum. Nasıl olacak yardım edin?
Çözüm Therenszgc 15 Kasım 2024 BORAN012 dedi: Şehri fethediyorum ama orada asker yetiştiremiyorum. Nasıl olacak yardım edin? Genişletmek için tıkla... Şehri aldıktan sonra yukarıda aldığınız ülke ile barış müzakereleri olacaktır. Oradan aldığınız şehirleri seçip talep gönder deyin ve 1 tur bekleyin.
BORAN012 dedi: Şehri fethediyorum ama orada asker yetiştiremiyorum. Nasıl olacak yardım edin? Genişletmek için tıkla... Şehri aldıktan sonra yukarıda aldığınız ülke ile barış müzakereleri olacaktır. Oradan aldığınız şehirleri seçip talep gönder deyin ve 1 tur bekleyin.
5 504470 Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 329 Çözümler 1 15 Kasım 2024 #2 BORAN012 dedi: Şehri fethediyorum ama orada asker yetiştiremiyorum. Nasıl olacak yardım edin? Genişletmek için tıkla... Savaşı bitirmediyseniz topraklarda asker yetiştiremezsiniz sadece asker gönderebilirsiniz. Artı 0 Eksi
BORAN012 dedi: Şehri fethediyorum ama orada asker yetiştiremiyorum. Nasıl olacak yardım edin? Genişletmek için tıkla... Savaşı bitirmediyseniz topraklarda asker yetiştiremezsiniz sadece asker gönderebilirsiniz.
TH6 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 874 Çözümler 20 15 Kasım 2024 #3 Savaştan sonra asimile edip asker yetiştirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS BORAN012 Picopat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 395 Makaleler 1 Çözümler 7 15 Kasım 2024 #5 Savas bitti diyelim o savastigim ulke gitti ama halen daha o fethedilen yerleri bir turlu sehirim gibi yapamiyorum yani baris istio hep o kadar benim dedigim ulke yokolacak o tarz. Therenszgc dedi: Şehri aldıktan sonra yukarıda aldığınız ülke ile barış müzakereleri olacaktır. Oradan aldığınız şehirleri seçip talep gönder deyin ve 1 tur bekleyin. Genişletmek için tıkla... Nasil yani toprak istiyince verecek mi topragi diyosun? Artı 0 Eksi
Savas bitti diyelim o savastigim ulke gitti ama halen daha o fethedilen yerleri bir turlu sehirim gibi yapamiyorum yani baris istio hep o kadar benim dedigim ulke yokolacak o tarz. Therenszgc dedi: Şehri aldıktan sonra yukarıda aldığınız ülke ile barış müzakereleri olacaktır. Oradan aldığınız şehirleri seçip talep gönder deyin ve 1 tur bekleyin. Genişletmek için tıkla... Nasil yani toprak istiyince verecek mi topragi diyosun?
Therenszgc Picopat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 357 Çözümler 4 15 Kasım 2024 #5 BORAN012 dedi: Şehri fethediyorum ama orada asker yetiştiremiyorum. Nasıl olacak yardım edin? Genişletmek için tıkla... Şehri aldıktan sonra yukarıda aldığınız ülke ile barış müzakereleri olacaktır. Oradan aldığınız şehirleri seçip talep gönder deyin ve 1 tur bekleyin. Artı 1 Eksi Çözüm
BORAN012 dedi: Şehri fethediyorum ama orada asker yetiştiremiyorum. Nasıl olacak yardım edin? Genişletmek için tıkla... Şehri aldıktan sonra yukarıda aldığınız ülke ile barış müzakereleri olacaktır. Oradan aldığınız şehirleri seçip talep gönder deyin ve 1 tur bekleyin.
KS KS BORAN012 Picopat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 395 Makaleler 1 Çözümler 7 15 Kasım 2024 #6 Oldu sağ olasın @Therenszgc Artı 0 Eksi
Therenszgc Picopat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 357 Çözümler 4 15 Kasım 2024 #7 BORAN012 dedi: Oldu sağ olasın @Therenszgc Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi