Merhaba önce haritayı atayım.
Eki Görüntüle 1955295
Numaralandırıp anlatacağım. Hollanda'nın yeri 1, İspanya (Fransa'nın altı) 2, balkanlar (İtalya'nın sağı) 3 numara olsun. Ben 1 numaralı yerde oyuna başladım Belçika'yı bitirdim sonra İtalya ile ittifak olup İspanya'nın olduğu yeri beraber aldık. Fransa ve İtalya ile beraber İngiltere ülkesine 4 savaş açtık onun yerlerini aldık. Sonra Fransa doğuya gitti fakat benim hedefim balkanlardan bir bölge alıp hedefim Almanya'yı devirmekti. Tabii 3. bölgeyi almadan önce İtalya-Hollanda ittifakında savaş açtık daha Fransa yoktu darladık darladık ama aniden Macaristan ile ittifak oldu ve 1. bölgede ki yerlerimi zor aldım yani hiçbir şey değişmedi sadece İtalya biraz kuzeye ilerledi. Benim hedefim toprak bütünlüğünü sağlamak. 3. bölgede olan tüm ülkeleri yendim. Sona güçlü rakipler kaldı: Rusya, Macaristan-Almanya. Rusya ülkesine saldırmayacağım ama Almanya ülkesine çok feci saldırmak istiyorum. Paramı görüyorsunuz bunu nasıl harcamam lazım bilmiyorum. Ve gerçekten Almanya çok zor. 1. bölgeden Almanya ülkesine, 3. bölgeden Macaristan'a dalsam yapamam kendim. Fransa illaki lazım ve İtalya. Bunları nasıl ikna edeceğim? Yani ikna etmesi basit ama o ikisi de doğuya gitti, benim amacım Fransa-İtalya-Hollanda olarak Avrupa'yı ele geçirmek. Kısaca benim sorularım şunlar.
1) paramı nasıl 500k civarlarında tutacağım?
2) Fransa ile İtalya'yı nasıl Almanya-Macaristan'a saldırmayı ikna edeceğim? "savaşa hazırlan" yeri var onda turn 10 diyorum fakat gerçekten hazırlanıyorlar mı bilmiyorum.
3) nasıl bir yol izlemem lazım? Afrika ülkelerine saldırmayı deneyebilirim ama altta Kongo cumhuriyeti olduğu için yapamam ve Afrika bölgesinin %90'ına sahip. Almanya aslında Türkiye civarında olmasa Türkiye'yi almayı deneyebilirim basit olur fakat her şeyi Almanya bozuyor.
Hocam şuan Afrika ülkesine savaş açtık fakat alamayız. Fransa ve İtalya herkesle savaşa giriyor. Benim bölgeme saldırıyorlar otomatik rakip.Sömürge topraklarını geri al tüm avrupayı işgal et.
Hocam öyle fakat yanımdaki kişilerde hep saldırıyor toparlanmıyor.Almanyayı Rusya'ya bırakma.
Merhaba önce haritayı atayım.
Eki Görüntüle 1955295
Numaralandırıp anlatacağım. Hollanda'nın yeri 1, İspanya (Fransa'nın altı) 2, balkanlar (İtalya'nın sağı) 3 numara olsun. Ben 1 numaralı yerde oyuna başladım Belçika'yı bitirdim sonra İtalya ile ittifak olup İspanya'nın olduğu yeri beraber aldık. Fransa ve İtalya ile beraber İngiltere ülkesine 4 savaş açtık onun yerlerini aldık. Sonra Fransa doğuya gitti fakat benim hedefim balkanlardan bir bölge alıp hedefim Almanya'yı devirmekti. Tabii 3. bölgeyi almadan önce İtalya-Hollanda ittifakında savaş açtık daha Fransa yoktu darladık darladık ama aniden Macaristan ile ittifak oldu ve 1. bölgede ki yerlerimi zor aldım yani hiçbir şey değişmedi sadece İtalya biraz kuzeye ilerledi. Benim hedefim toprak bütünlüğünü sağlamak. 3. bölgede olan tüm ülkeleri yendim. Sona güçlü rakipler kaldı: Rusya, Macaristan-Almanya. Rusya ülkesine saldırmayacağım ama Almanya ülkesine çok feci saldırmak istiyorum. Paramı görüyorsunuz bunu nasıl harcamam lazım bilmiyorum. Ve gerçekten Almanya çok zor. 1. bölgeden Almanya ülkesine, 3. bölgeden Macaristan'a dalsam yapamam kendim. Fransa illaki lazım ve İtalya. Bunları nasıl ikna edeceğim? Yani ikna etmesi basit ama o ikisi de doğuya gitti, benim amacım Fransa-İtalya-Hollanda olarak Avrupa'yı ele geçirmek. Kısaca benim sorularım şunlar.
1) Paramı nasıl 500k civarlarında tutacağım?
2) Fransa ile İtalya'yı nasıl Almanya-Macaristan'a saldırmayı ikna edeceğim? "savaşa hazırlan" yeri var onda turn 10 diyorum fakat gerçekten hazırlanıyorlar mı bilmiyorum.
3) Nasıl bir yol izlemem lazım? Afrika ülkelerine saldırmayı deneyebilirim ama altta Kongo cumhuriyeti olduğu için yapamam ve Afrika bölgesinin %90'ına sahip. Almanya aslında Türkiye civarında olmasa Türkiye'yi almayı deneyebilirim basit olur fakat her şeyi Almanya bozuyor.
Hocam şu an Afrika ülkesine savaş açtık fakat alamayız. Fransa ve İtalya herkesle savaşa giriyor. Benim bölgeme saldırıyorlar otomatik rakip.
Hocam öyle fakat yanımdaki kişilerde hep saldırıyor toparlanmıyor.
Hmm, şuan Almanya'ya savaş açtık Fransa-İtalya ve ben yani Hollanda. Yenmem zor benim yani fransa darlamalı ama olmuyor.Evet hazırlanıyorlar ittifak iseniz. Değilseniz de ticaret talep edip savaş ilan et seçeneğine tıklarsanız, savaş açarlar.
Paranız yüksek olmasını istiyorsanız ekonomi lazım, bunun için de nüfusu yüksek olan yerlere manuel olarak ekonomi basarsanız hızlı gelişirsiniz.
Hocam ikiside güçlü ikiside ittifakım. Onlarla rusyaya meydan okuyacağız daha. Ama önce Almanyanın bölgelerini alıp benim haritada gördüğünüz gibi İtalyaya yaklaşmam lazım 1. bölgeden.Hocam Fransa ile İtalya ittifak ise ikisini birbirine düşman et Fransa'ya ticaret talep savaş ilanet bölümünden İtalya'ya savaş ilan etsin mutlaka kabul eder ittifak olsa da olmasa da.
Konudan bağımsız olarak bu mod mu?Merhaba önce haritayı atayım.
Eki Görüntüle 1955295
1) Paramı nasıl 500k civarlarında tutacağım?
3) Nasıl bir yol izlemem lazım? Afrika ülkelerine saldırmayı deneyebilirim ama altta Kongo cumhuriyeti olduğu için yapamam ve Afrika bölgesinin %90'ına sahip. Almanya aslında Türkiye civarında olmasa Türkiye'yi almayı deneyebilirim basit olur fakat her şeyi Almanya bozuyor.
Modern World ama 2087 yılına gelince normalKonudan bağımsız olarak bu mod mu?
Hayır Modern Dünya: 2018 oynuyorum.Konudan bağımsız olarak bu mod mu?
Çok şey değiştiModern World ama 2087 yılına gelince normal