YLN Decapat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.067 Çözümler 13 Yer Oslo, Norway Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Haziran 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben Age of History 2 de mesela 8 bin kişilik askere 20 bin kişilik ordu göndereceğim fakat gönderdiğimde adamın eyaletini alamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar. Ben Age of History 2 de mesela 8 bin kişilik askere 20 bin kişilik ordu göndereceğim fakat gönderdiğimde adamın eyaletini alamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Çözüm TxFhGb 30 Haziran 2024 YLN dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam bu modu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Savaş planı özelliği ve askerlere buff verebileceğiniz yıldız sistemi var. Savaş planını "Saldırı" yapın ve yıldızlarınızı saldırı bonusuna verin.
YLN dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam bu modu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Savaş planı özelliği ve askerlere buff verebileceğiniz yıldız sistemi var. Savaş planını "Saldırı" yapın ve yıldızlarınızı saldırı bonusuna verin.
Yavuzafs Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.620 Çözümler 1 30 Haziran 2024 #2 Modlu mu kullanıyorsunuz? Normal oyunda 20k asker ile alırsınız. Artı 0 Eksi
pathkullancısı3818 Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 2.449 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #3 Mod ismi? Artı 0 Eksi
KS KS YLN Decapat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.067 Çözümler 13 Yer Oslo, Norway Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Haziran 2024 #4 Yavuzafs dedi: Modlu mu kullanıyorsunuz? Normal oyunda 20k asker ile alırsınız. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam bu modu kullanıyorum. Artı 0 Eksi
Yavuzafs dedi: Modlu mu kullanıyorsunuz? Normal oyunda 20k asker ile alırsınız. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam bu modu kullanıyorum.
Yavuzafs Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.620 Çözümler 1 30 Haziran 2024 #5 YLN dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam bu modu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Videoyu tam izlerseniz anlarsınız. Artı 0 Eksi
YLN dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam bu modu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Videoyu tam izlerseniz anlarsınız.
TxFhGb Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 544 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Türkiye 🇹🇷 Daha fazla Sistem Özellikleri Casper Excalibur G900 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Haziran 2024 #6 YLN dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam bu modu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Savaş planı özelliği ve askerlere buff verebileceğiniz yıldız sistemi var. Savaş planını "Saldırı" yapın ve yıldızlarınızı saldırı bonusuna verin. Artı 0 Eksi Çözüm
YLN dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam bu modu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Savaş planı özelliği ve askerlere buff verebileceğiniz yıldız sistemi var. Savaş planını "Saldırı" yapın ve yıldızlarınızı saldırı bonusuna verin.
KS KS YLN Decapat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.067 Çözümler 13 Yer Oslo, Norway Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Haziran 2024 #7 TxFhGb dedi: Savaş planı özelliği ve askerlere buff verebileceğiniz yıldız sistemi var. Savaş planını "saldırı" yapın ve yıldızlarınızı saldırı bonusuna verin. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Artı 0 Eksi
TxFhGb dedi: Savaş planı özelliği ve askerlere buff verebileceğiniz yıldız sistemi var. Savaş planını "saldırı" yapın ve yıldızlarınızı saldırı bonusuna verin. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.