Steam Age of History 3 $4.54 ve Age of History 2 $0.69

449784

Hectopat
Age of History 3 çıktığından beri ilk defa indirime girdi. Age of History 2 ise şu ana kadarki en büyük indirimini almış.

Age of History 3 çıktığından beri ilk defa indirime girdi. Age of History 2 ise şu ana kadarki en büyük indirimini almış.
Sizde de oluyor mu bilmiyorum ama 1 dolar ve altı oyunları alırken Steam bende hata veriyor.

Herkes alabiliyor, öyle bir sıkıntı olmaması lazım. Bankanızla veya hesabınızla alakalı bir sıkıntı olabilir. Destek ile görüşün isterseniz.
Görüştüm zaten onların bana söylediği şey bu. Hatta işin garibi o oyunu sepetten çıkarıp 2.75 dolarlık battle field 1 almayı denedim o olmuştu

Güncelleme: Age of History 2'yi denedim onda sorun olmadı, Pizza Connection Deluxe paketi özellikle sorun çıkarıyor sebebini bilmiyorum.

AOH3'ün maksimum oynanabiliritesi 15 saat bence ondan sonra tekrara biniyor her şey.
İki oyun da tekrara düşmeye müsait maalesef ama fiyatı pahalı olmadığı için tolere edilebilir. Özellikle ikinci oyun ekonomi bas-savaş-asimile et döngüsünden çıkamıyor. Üçüncü oyunda daha fazla özellik olduğu için yine daha uzun ömürlü olur.
Bu oyun nasıl, güzel mi?
Türü seviyorsanız ikisi de güzel oyundur, alınabilir. Türü sevmiyorsanız almaya gerek yok çünkü üstte belirttiğim gibi tekrara düşüyorlar.

İki oyun da tekrara düşmeye müsait maalesef ama fiyatı pahalı olmadığı için tolere edilebilir. Özellikle ikinci oyun ekonomi bas-savaş-asimile et döngüsünden çıkamıyor. Üçüncü oyunda daha fazla özellik olduğu için yine daha uzun ömürlü olur.

Türü seviyorsanız ikisi de güzel oyundur, alınabilir. Türü sevmiyorsanız almaya gerek yok çünkü üstte belirttiğim gibi tekrara düşüyorlar.
Anladım, teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı