Çözüldü Age of History 3 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emiwrel

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12.Nesil
16 GB RAM
NVİDİA GEFORCE RTX 3050Tİ
Meslek
Barista / Yazılımcı / Oyuncu
Hocalarım öncelikle merhaba, oyunu bugün Steam üzerinden satın aldım lakin oyun açılmıyor, yani daha açılmadan 2 saniye sonra kapanıyor.
Driverlar en güncel formda ve sistem özelliklerim oyunun çok üzerindedir, Steam üzerinden de dosya bütünlüğü doğrulanmıştır.
Ek olarak oyunu öncesinde crack olarak oynadım fakat IObit Pro üzerinden kalıcı olarak sildim ve Advanced Pro üzerinden de dosyaları temizledim, oyunu indirirken eski cracke dair hiçbir dosya yoktu, sorun çözümü için yardımınıza başvurdum, kısa sürede dönüşlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Çözüm
Şu an herkeste öyle galiba güncelleme geldi bende de açılmamaya başladı.

Hocam sorunu kısa sürede çözdüm, Java'yı fixlemek gerekiyor, Java'nın eski sürümleri kaldıran bir uygulaması var, onu indiriyoruz, ardından mevcut Java'yı kaldırıp bizi yönlendirdiği en son sürümü yüklüyoruz ve kuruyoruz, ardından Steam üzerinden oyunu tekrardan açıyoruz ve sorunsuz açılıyor.
Hocalarım öncelikle merhaba, oyunu bugün Steam üzerinden satın aldım lakin oyun açılmıyor, yani daha açılmadan 2 saniye sonra kapanıyor.
Driverlar en güncel formda ve sistem özelliklerim oyunun çok üzerindedir, Steam üzerinden de dosya bütünlüğü doğrulanmıştır.
Ek olarak oyunu öncesinde crack olarak oynadım fakat IObit Pro üzerinden kalıcı olarak sildim ve Advanced Pro üzerinden de dosyaları temizledim, oyunu indirirken eski cracke dair hiçbir dosya yoktu, sorun çözümü için yardımınıza başvurdum, kısa sürede dönüşlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Hocam sorunu kısa sürede çözdüm, Java'yı fixlemek gerekiyor, Java'nın eski sürümleri kaldıran bir uygulaması var, onu indiriyoruz, ardından mevcut Java'yı kaldırıp bizi yönlendirdiği en son sürümü yüklüyoruz ve kuruyoruz, ardından Steam üzerinden oyunu tekrardan açıyoruz ve sorunsuz açılıyor.

Çözüm
Hocam bende de aynı sorun var dediğini yaptım ama oyun hala açılmıyor var mı bir önerin.

Hocam oyunun orijinal sürümünü kullanmaktasınız değil mi? Oyun açılmıyor derken nasıl açılmıyor?

Son düzenleme:
Kanka bende de aynı sorun var Steam'de Java'yı fixlemek falan ne oluyor bilmiyorumda yardım eder misin?

Tabii ki dostum, java eski sürüm kaldırma buradaki bağlantıdan dosyayı indiriyorsun kuruyorsun ve çalıştırıyorsun işlem bitince sana öneri sunuyor; en yeni sürümü indir gibisinden onu indiriyorsun ve kuruyorsun bittikten sonra Steam üzerinden Age of History 3'ü açıyorsun.

Tabii ki dostum, java eski sürüm kaldırma buradaki bağlantıdan dosyayı indiriyorsun kuruyorsun ve çalıştırıyorsun işlem bitince sana öneri sunuyor; en yeni sürümü indir gibisinden onu indiriyorsun ve kuruyorsun bittikten sonra Steam üzerinden Age of History 3'ü açıyorsun.

1733776542151.png

İndirdim bu geldi agree dedim.

1733776579686.png

Böyle bir ekran geldi evet dedim.

1733776624871.png

Java Update 431'i işaretledim. Next dedim emin misin diye sordu evet dedim.

1733776693031.png

Bu ekrandan sonra ne yapmalıyım? Bu arada cevabın için teşekkür ederim ilk defa Steam'den oyun alıyorum yardımıniçin teşekkür ederim.

1733834818340.png

Abi böyle bir uyarı geliyor açınca.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2371003

İndirdim bu geldi agree dedim.

Eki Görüntüle 2371005

Böyle bir ekran geldi evet dedim.

Eki Görüntüle 2371006

Java Update 431'i işaretledim. Next dedim emin misin diye sordu evet dedim.

Eki Görüntüle 2371010

Bu ekrandan sonra ne yapmalıyım? Bu arada cevabın için teşekkür ederim ilk defa Steam'den oyun alıyorum yardımıniçin teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 2371276

Abi böyle bir uyarı geliyor açınca.

Dostum Steam üzerinden oyunun dosya bütünlüğünü doğrular mısın?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı