Umut sarikaya Centipat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar Steam'den oyunu indiriyorum, indikten sonra oyna diyorum ancak ekran gelmiyor ve başlamıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2025
Arkadaşlar Steam'den oyunu indiriyorum, indikten sonra oyna diyorum ancak ekran gelmiyor ve başlamıyor.
B Blueesek Picopat Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #2 Tamam arkada çalısan uygulama var mı sonra sil tekrar yükle zaten Age of History de bogle şeyler kronik oluyor. Artı 0 Eksi
Tamam arkada çalısan uygulama var mı sonra sil tekrar yükle zaten Age of History de bogle şeyler kronik oluyor.
KS KS Umut sarikaya Centipat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #3 Blueesek dedi: Tamam arkada çalısan uygulama var mı sonra sil tekrar yükle zaten Age of History de bogle şeyler kronik oluyor. Genişletmek için tıkla... Oyunu silip tekrar indiridm Java da indirdim tekrar sildim ama olmadı. Artı 0 Eksi
Blueesek dedi: Tamam arkada çalısan uygulama var mı sonra sil tekrar yükle zaten Age of History de bogle şeyler kronik oluyor. Genişletmek için tıkla... Oyunu silip tekrar indiridm Java da indirdim tekrar sildim ama olmadı.