C coloctoc Femtopat Katılım 21 Haziran 2025 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #1 Yanlışlıkla garip bir ülke ile ittifak oluşturdum. Nasıl bozabilirim?
konichiwas Megapat Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 604 Çözümler 7 10 Temmuz 2025 #2 coloctoc dedi: Yanlışlıkla garip bir ülke ile ittifak oluşturdum. Nasıl bozabilirim? Genişletmek için tıkla... İlişkileri kötüleştirirsen otomatik olarak ittifak bozulur.
coloctoc dedi: Yanlışlıkla garip bir ülke ile ittifak oluşturdum. Nasıl bozabilirim? Genişletmek için tıkla... İlişkileri kötüleştirirsen otomatik olarak ittifak bozulur.
C coloctoc Femtopat Katılım 21 Haziran 2025 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #3 konichiwas dedi: İlişkileri kötüleştirirsen otomatik olarak ittifak bozulur. Genişletmek için tıkla... Ne kadar düşük olması gerek hocam? En son -40 ilişkimiz vardı.
konichiwas dedi: İlişkileri kötüleştirirsen otomatik olarak ittifak bozulur. Genişletmek için tıkla... Ne kadar düşük olması gerek hocam? En son -40 ilişkimiz vardı.
konichiwas Megapat Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 604 Çözümler 7 10 Temmuz 2025 #4 coloctoc dedi: Ne kadar düşük olması gerek hocam? En son -40 ilişkimiz vardı. Genişletmek için tıkla... -40 yeterli aslında 1-2 ay geçtikten sonra ittifak bozulur bende öyle oluyordu.
coloctoc dedi: Ne kadar düşük olması gerek hocam? En son -40 ilişkimiz vardı. Genişletmek için tıkla... -40 yeterli aslında 1-2 ay geçtikten sonra ittifak bozulur bende öyle oluyordu.
C coloctoc Femtopat Katılım 21 Haziran 2025 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #5 konichiwas dedi: -40 yeterli aslında 1-2 ay geçtikten sonra ittifak bozulur bende öyle oluyordu. Genişletmek için tıkla... Peki sağ olun hocam.
konichiwas dedi: -40 yeterli aslında 1-2 ay geçtikten sonra ittifak bozulur bende öyle oluyordu. Genişletmek için tıkla... Peki sağ olun hocam.