Ryoshier Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Garson 3 Kasım 2024 #1 Selamlar, Play Store'dan 200₺'ye Age of History 3 aldım, örneğin tüm ülkeye yatırım yapmak istiyorum ancak yapamıyorum, hepsini seç özelliği yok galiba, varsa aydınlatırsanız sevinirim.
Selamlar, Play Store'dan 200₺'ye Age of History 3 aldım, örneğin tüm ülkeye yatırım yapmak istiyorum ancak yapamıyorum, hepsini seç özelliği yok galiba, varsa aydınlatırsanız sevinirim.
P patates666 Femtopat Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #2 Mousun orta fare tuşuyla tıklayıp yapacaksın başka sorun varsa alabilim. Artı -1 Eksi
Fruko Gazoz Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.262 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Bayburt 3 Kasım 2024 #3 patates666 dedi: Mousun orta fare tuşuyla tıklayıp yapacaksın başka sorun varsa alabilim. Genişletmek için tıkla... Mobil oyunlar kategorisi, play store diyor sen hala mouse diyorsun. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2024 Artı -1 Eksi
patates666 dedi: Mousun orta fare tuşuyla tıklayıp yapacaksın başka sorun varsa alabilim. Genişletmek için tıkla... Mobil oyunlar kategorisi, play store diyor sen hala mouse diyorsun.
P patates666 Femtopat Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #4 Fruko Gazoz dedi: Mobil oyunlar kategorisi, play store diyor sen hala mouse diyorsun. Genişletmek için tıkla... O zaman da basılı tutacak ve sürükleyecek. Artı -1 Eksi
Fruko Gazoz dedi: Mobil oyunlar kategorisi, play store diyor sen hala mouse diyorsun. Genişletmek için tıkla... O zaman da basılı tutacak ve sürükleyecek.
KS KS Ryoshier Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Garson 4 Kasım 2024 #5 patates666 dedi: O zaman da basılı tutacak ve sürükleyecek. Genişletmek için tıkla... Reis mobilim, basılı tutup sürükleyeceğiz mi? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
patates666 dedi: O zaman da basılı tutacak ve sürükleyecek. Genişletmek için tıkla... Reis mobilim, basılı tutup sürükleyeceğiz mi?