Age of History 3 nasıl oynanır?

Yurtlar sekmesinden yanında ağaç ikonu var sanırım oradan onları asimile et. Dinleri farklıysada olabilir. Savaş yorgunluğunu azaltın. Ve parayla isyanları bastırabilirsin yanlış hatırlamıyorsam hükümet sekmesine girip alta inince orada isyan oranları var onlara tıklayınca azalıyor.

@aionthearete
Din konusunda asimile ettim dinleri aynı. Yurt kısmından asimile edince bir miktar yavaşladı.

Ben şimdi İsrail ve Filistin topraklarını kendi topraklarıma katmak istiyorum fakat savaş açmaya çalışınca geri çevrildi yazıyor. Nasıl savaşabilirim?

Din konusunda asimile ettim dinleri aynı. Yurt kısmından asimile edince bir miktar yavaşladı.

Ben şimdi İsrail ve Filistin topraklarını kendi topraklarıma katmak istiyorum fakat savaş açmaya çalışınca geri çevrildi yazıyor. Nasıl savaşabilirim?

Saldırmazlık paktın veya ateşkes içinde misin? İttifakında olabilir.

Hocam savaş açacağınız tarafın ittifağı varsa ve o ittifağı ile ilişkiniz iyiyse savaş geri çevrildi diyor iki tarafa da hakaret edip öyle deneyin.

Belki çözüm olabilir.

Huzursuzluk olayını farklı bir çözümü var oda vasalın yapmak hem böylece agresif genişlemen çoğalmamış olur hem de sen başka bir ülke ile savaşa girerken ittifakın yoksa bile vasalını savaşa çağırabilirsin.

Savaş açtığın yerde hakaret gibi ya da ilişki düşür gibi bir şey olması lazım ona basman gerekiyor ilişkilerin normalken savaş açamıyorsun.

Arkadaşlar bakın şimdi ilk defa Age of History oynuyorum, 2'yi falan oynamadım. Birkaç video izledim ama mantığını taktiklerini anlayamadım. Şimdi yukarıdakilerden öğrendiğimi uygulayıp tüm vergileri arttırdım. Samsuna Antalya'ya falan limanlar kurdum. Sonra ermanistana girdim toprakları aldım. Suriye'ye girince Yunanistan Fransa falan doluştu ülkenin batısı Yunanlara gitti.

Eki Görüntüle 2372436

Aynı şunun gibi bölündü ülke.

Ne yapmam lazım taktiği falan yok mu? Para gelirim çok düşüktü. Asker gücüm çok azdı nasıl arttırabilirim bunları?
Sadece oynayın, kaybedin kazanın savaş açın savunun ekonomiyi güçlendirin isyan çıkarın... Tecrübe kazanın kısaca.

Başka ülkede isyan nasıl çıkartılıyor.

Çıkartamazsın şöyle yapabilirsin mesela Tunus İtalya'nın vasalı (genellikle İtalya alıyor ya da Fransa) İtalya'nın toprak sayısını Tunus'tan az olması durumunda ülke artık o ülkenin vasalı olmak istemiyor. Diğer türlü o olayı denemedim ama şunu yapabilirsin karşı devlete savaş aç örnek veriyorum Gürcistan batuma sürekli asker gönderip çek kısacası bir sen ele geçir bir de yapay zeka savaş skorun %50 olunca beyaz anlaşma yap (iki tarafta bir şey kazanmıyor) eğer olursa o zaman bir isyan çıkar. Başka yol yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı