A Alpisch34 Centipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #1 Steam'de AoH3 multiplayer'ı istek listemize alabiliyoruz şu an fakat ne zaman çıkacak?
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.943 Makaleler 2 Çözümler 457 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #2 Daha duyurulmadı diye biliyorum çıkış tarihi.
Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.457 Makaleler 5 Çözümler 17 Yer Eskişehir/Türkiye 19 Ocak 2025 #3 Alpisch34 dedi: Steam'de AoH3 multiplayer'ı istek listemize alabiliyoruz şu an fakat ne zaman çıkacak? Genişletmek için tıkla... Şu an beta olarak oynanabiliyor çıkış tarihi en fazla 1 ay gözüyle bakıyorum.
Alpisch34 dedi: Steam'de AoH3 multiplayer'ı istek listemize alabiliyoruz şu an fakat ne zaman çıkacak? Genişletmek için tıkla... Şu an beta olarak oynanabiliyor çıkış tarihi en fazla 1 ay gözüyle bakıyorum.
nyf11q Centipat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #4 Alpisch34 dedi: Steam'de AoH3 multiplayer'ı istek listemize alabiliyoruz şu an fakat ne zaman çıkacak? Genişletmek için tıkla... Beta olarak Steam'de çıktı. Kurulum ve inceleme videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Attığım linte kurulumdan başlıyor.)
Alpisch34 dedi: Steam'de AoH3 multiplayer'ı istek listemize alabiliyoruz şu an fakat ne zaman çıkacak? Genişletmek için tıkla... Beta olarak Steam'de çıktı. Kurulum ve inceleme videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Attığım linte kurulumdan başlıyor.)
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.224 Çözümler 40 Yer New York 15 Şubat 2025 #5 Sadece beta olarak var şuanlık.