Sulgo07 Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #1 Editörden yapıyorum kaydet diyorum fakat eski hali gibi oluyor anlayamadım. Yanlış bir şey mi yapıyorum?
Editörden yapıyorum kaydet diyorum fakat eski hali gibi oluyor anlayamadım. Yanlış bir şey mi yapıyorum?
resay62 Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #2 Sulgo07 dedi: Editörden yapıyorum kaydet diyorum fakat eski hali gibi oluyor anlayamadım. Yanlış bir şey mi yapıyorum? Genişletmek için tıkla... Orijinal oyun mu?
Sulgo07 dedi: Editörden yapıyorum kaydet diyorum fakat eski hali gibi oluyor anlayamadım. Yanlış bir şey mi yapıyorum? Genişletmek için tıkla... Orijinal oyun mu?
Sulgo07 Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #3 resay62 dedi: Orijinal oyun mu? Genişletmek için tıkla... Hayır ama daha önce yapabiliyordum bu sürümde.
resay62 dedi: Orijinal oyun mu? Genişletmek için tıkla... Hayır ama daha önce yapabiliyordum bu sürümde.