Age of History 3'de 29 devlet tarafından savaş açıldı

Daha fazla  
Age of History 3'te bir aksilik oldu ve 29 devlet birden bana savaş ilan etti. 😀 Daha önce bu tarz bir sorunla karşılaşan oldu mu, yoksa oyun hatası mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Age of History 3'te bir aksilik oldu ve 29 devlet birden bana savaş ilan etti. 😀 daha önce bu tarz bir sorunla karşılaşan oldu mu, yoksa oyun hatası mı?
Oyun hatası değil çok fazla toprak almışsın agresif genişliğin %100 olmuştur o yüzden devletler sana koalisyon kurmuş 😅 Agresif genişlemene dikkat etmen gerekiyor.

Ne yaptın bütün dünyayımı sömürdün?
198 eyaletcik

Koalisyon kurulmuş olabilir mi?
Hocam Memlük'le Venedik birlik olmuş bu nasıl koalisyon 🙂

Oyun hatası değil çok fazla toprak almışsın agresif genişliğin %100 olmuştur o yüzden devletler sana koalisyon kurmuş 😅 Agresif genişlemene dikkat etmen gerekiyor.
Az evvel hesapladım 9 dk'ya bir devlet düşüyor. Agresif genişleme artmaması için ne kadar arayla fetih yapmam lazım?

Son düzenleme:
Az evvel hesapladım 9 dk'ya bir devlet düşüyor. Agresif genişleme artmaması için ne kadar arayla fetih yapmam lazım?
Toprak alınca her türlü artıyor. Savaş sonu toprak alacakken agresif genişlemenin ne kadar olacağı gösteriliyor. 100'ü geçiyorsa koalisyon riskiniz oluyor. 100'ü geçmemesi için daha az toprak almanız gerekiyor.

198 eyaletcik.

Hocam memlük'le venedik birlik olmuş bu nasıl koalisyon 🙂

Az evvel hesapladım 9 Dk'ya bir devlet düşüyor. Agresif genişleme artmaması için ne kadar arayla fetih yapmam lazım?
Hocam agresif genişliğiniz her toprak fethettiğinizde artar, fakat belirli bir süre geçtikten sonra düşer. Örneğin ben 2-3 ülkeyi fethettikten sonra 1 yıl geçene kadar toprak almıyordum zaten kendi kendine düşüyor yüzdesi, savaş yapmazsan agresif genişliğin düştüğünde tekrar abanabilirsin savaşlara yeter ki 100'ü geçmemeye çalış. Bu arada fethettiğin topraklar ne kadar büyükse agresif genişliğinde bir o kadar artıyor ona göre hesap yapman lazım.
Misal sen savaş açmadın fakat farklı devlet açtı, savaşı kazanıp toprak almaya kalkarsan yine agresif genişliğin artar. O yüzden toprak almayıp vergi vs alabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı