KadirXes Decapat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 381 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #1 Merhaba, bugün çıkan Age of History 3 oyununu nasıl buldunuz? Bana kalırsa birazcık karışık tam çözemedim. Sizin düşünceleriniz nasıl?
Merhaba, bugün çıkan Age of History 3 oyununu nasıl buldunuz? Bana kalırsa birazcık karışık tam çözemedim. Sizin düşünceleriniz nasıl?
QuasarErdem Picopat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 55 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #2 Strateji oyunu böyle olur, AOH2'nin sadeliğinden dolayı karmaşık geliyor. HOI4 veya EU4 girerek anlayabilirsiniz.
Strateji oyunu böyle olur, AOH2'nin sadeliğinden dolayı karmaşık geliyor. HOI4 veya EU4 girerek anlayabilirsiniz.
Viktor Reznov Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 1.816 Çözümler 13 Yer Vorkuta 23 Ekim 2024 #3 İkinci oyuna göre karışık ancak oldukça iyi. Başarılı bir oyun olmuş.
KadirXes Decapat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 381 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #4 Viktor Reznov dedi: İkinci oyuna göre karışık ancak oldukça iyi. Başarılı bir oyun olmuş. Genişletmek için tıkla... Biraz video gelince bende oyunu anlarım öyle oynarım.AOH2'ye göre hiçbirşey anlamadım.
Viktor Reznov dedi: İkinci oyuna göre karışık ancak oldukça iyi. Başarılı bir oyun olmuş. Genişletmek için tıkla... Biraz video gelince bende oyunu anlarım öyle oynarım.AOH2'ye göre hiçbirşey anlamadım.
3 396597 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 3.299 Makaleler 1 Çözümler 38 23 Ekim 2024 #5 Harita boyama oyunu olmaktan çıkmış.
Grimess Centipat Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #6 Gayet başarılı beğendim.
I Hate Vito Scaletta Centipat Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 223 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #7 KadirXes dedi: Merhaba, bugün çıkan Age of History 3 oyununu nasıl buldunuz? Bana kalırsa birazcık karışık tam çözemedim. Sizin düşünceleriniz nasıl? Genişletmek için tıkla... Steam'de piyasaya sürülmüş ama Epic Games' baktığımda hala piyasaya sürülmemiş gözüküyor. Epic'e ne zaman gelir?
KadirXes dedi: Merhaba, bugün çıkan Age of History 3 oyununu nasıl buldunuz? Bana kalırsa birazcık karışık tam çözemedim. Sizin düşünceleriniz nasıl? Genişletmek için tıkla... Steam'de piyasaya sürülmüş ama Epic Games' baktığımda hala piyasaya sürülmemiş gözüküyor. Epic'e ne zaman gelir?
cüneytarkınreis Centipat Katılım 18 Ekim 2024 Mesajlar 925 Çözümler 6 23 Ekim 2024 #8 Videolarına baktım, 2.serisine göre iyi fakat bence hala kötü bir oyun. Harita daha detaylı olsa keşke. Yine de stratejiye yeni başlayanlar için ideal gibi.
Videolarına baktım, 2.serisine göre iyi fakat bence hala kötü bir oyun. Harita daha detaylı olsa keşke. Yine de stratejiye yeni başlayanlar için ideal gibi.
nyf11q Centipat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #9 20 dakika oynayabildim ama güzel ve karışık biraz.
Erkan Skywalker Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 1.463 Makaleler 5 Çözümler 19 Yer Eskişehir/Türkiye 24 Ekim 2024 #10 Paradox oyunlarını oynayan adam için çerezlik oyun. Sadece AoH2 oynayan adam için karma karışık bir oyun. Bence önceki oyunun üstüme koyabilmiş.
Paradox oyunlarını oynayan adam için çerezlik oyun. Sadece AoH2 oynayan adam için karma karışık bir oyun. Bence önceki oyunun üstüme koyabilmiş.