Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 28 Temmuz 2022 #1 Başlıkta da gördüğünüz gibi, Age of Mythology uzun zamandan sonra tekrardan indirimde. Save 75% on Age of Mythology: Extended Edition on Steam Age of Mythology is back! Choose your god and take to the battlefield in this classic, upgraded with full Steamworks integration and enhanced features. store.steampowered.com
Başlıkta da gördüğünüz gibi, Age of Mythology uzun zamandan sonra tekrardan indirimde. Save 75% on Age of Mythology: Extended Edition on Steam Age of Mythology is back! Choose your god and take to the battlefield in this classic, upgraded with full Steamworks integration and enhanced features. store.steampowered.com
hudson51 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3.054 Çözümler 4 28 Temmuz 2022 #2 Kaçmayacak fırsat. Bir parça eskimiş olsa da yine de fiyatına değer.
kaane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 4.162 Makaleler 1 Çözümler 10 28 Temmuz 2022 #3 Online bir oyun mu bu?
Amiga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 2.603 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ulaştırma Hizmt. Uzman Yard. 28 Temmuz 2022 #4 Serinin oynamadığım ve sahip olmadığım tek oyunu.. Hep te merak ederdim. Alayım bari.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 28 Temmuz 2022 #5 kaane dedi: Online bir oyun mu bu? Genişletmek için tıkla... Online da oynanabiliyor diye biliyorum. Amiga dedi: Serinin oynamadığım ve sahip olmadığım tek oyunu.. Hep te merak ederdim. Alayım bari. Genişletmek için tıkla... Alın hocam, bu fırsat kaçmaz.
kaane dedi: Online bir oyun mu bu? Genişletmek için tıkla... Online da oynanabiliyor diye biliyorum. Amiga dedi: Serinin oynamadığım ve sahip olmadığım tek oyunu.. Hep te merak ederdim. Alayım bari. Genişletmek için tıkla... Alın hocam, bu fırsat kaçmaz.
B Brightroar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 1.493 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #6 Co-op oynanabiliyor mu Age of Mythology? Amiga dedi: Serinin oynamadığım ve sahip olmadığım tek oyunu.. Hep te merak ederdim. Alayım bari. Genişletmek için tıkla... Serinin en nostaljik oyunu bu arada. Şahsen 2'den sonra en sevdiğim.
Co-op oynanabiliyor mu Age of Mythology? Amiga dedi: Serinin oynamadığım ve sahip olmadığım tek oyunu.. Hep te merak ederdim. Alayım bari. Genişletmek için tıkla... Serinin en nostaljik oyunu bu arada. Şahsen 2'den sonra en sevdiğim.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 28 Temmuz 2022 #7 Brightroar dedi: Co-op oynanabiliyor mu Age of Mythology? Genişletmek için tıkla... Hocam botlara karşı değil de 2v2 3v3 tarzı atabiliyorsunuz diye biliyorum.
Brightroar dedi: Co-op oynanabiliyor mu Age of Mythology? Genişletmek için tıkla... Hocam botlara karşı değil de 2v2 3v3 tarzı atabiliyorsunuz diye biliyorum.
CBum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 7.355 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Alanya Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms İşletim Sistemi: Windows 11 Pro Telefon: Samsung Galaxy A52 Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #8 Hocam oyunu Metacritic niye bu kadar gömmüş?
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 28 Temmuz 2022 #9 CBum dedi: Hocam oyunu Metacritic niye bu kadar gömmüş? Genişletmek için tıkla... Millet Extended Edition'u pek sevmemiş, gecikme sorunu falan oluyormuş ve fiyatı biraz pahalıymış ama benim pek bir fikrim yok açıkcası.
CBum dedi: Hocam oyunu Metacritic niye bu kadar gömmüş? Genişletmek için tıkla... Millet Extended Edition'u pek sevmemiş, gecikme sorunu falan oluyormuş ve fiyatı biraz pahalıymış ama benim pek bir fikrim yok açıkcası.
hudson51 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3.054 Çözümler 4 28 Temmuz 2022 #10 CBum dedi: Hocam oyunu metacritic niye bu kadar gömmüş? Genişletmek için tıkla... Extended sürümün metasına bakmayın hocam. Orada extended sürümün beklentilerin altında kaldığı söylenmiş bayağı ama orijinal oyunun metası 89.
CBum dedi: Hocam oyunu metacritic niye bu kadar gömmüş? Genişletmek için tıkla... Extended sürümün metasına bakmayın hocam. Orada extended sürümün beklentilerin altında kaldığı söylenmiş bayağı ama orijinal oyunun metası 89.