Agi RAM ve SSD alınır mı?

Şimdi aldın mı almadın mı? Hazır sistemde vardı, ama değiştirmen için seçenekler vardı değiştirebilirdin. Bu bileşenler RAM ile SSD sıkıntı çıkarabilir kasma donma yaratabilir.

1

Hazır sistemde vardı mecbur aldım.

O cok kotu Everest'in onu değiştireceğim ama.

14000'e alacağım.

Şimdi aldın mı almadın mı? Hazır sistemde vardı, ama değiştirmen için seçenekler vardı değiştirebilirdin. Bu bileşenler RAM ile SSD sıkıntı çıkarabilir kasma donma yaratabilir.

Ben almadım arkadaşım aldı bende onadan alacağım.

Alınmaz dostum alınmaz. Alınmaz. Çöp sistem. Gideceksin abuk sabuk ürünlerle doldurulmuş sisteme 14.000 TL para vereceksin, parana yazık. Everest PSU, Everest kasa, rezalet AGI RAM, çöp AGI SSD... 5 kuruş etmez.

Sonradan değiştireceğim deme boşuna, sonradan öpücükle değiştirmiyorlar. Bir ton masraf edeceksin şu dışkı çukurunda üretilmiş bileşenleri değiştirmek için. Yapma bu hatayı.

Max 15k bütçe var peki ne alayım.

1

14000'e alacağım.

Ben almadım arkadaşım aldı bende onadan alacağım.

14k'ya alınmaz. Onun yerine bu sistemi alabilirsin.

Bu sistemde kesinlikle :

• Ramleri XPG yap.
  • SSD'yi ADATA yap.

Eğer bütçe yetişirse :

• Anakartı B550M yap.
  • İşlemciyi 5600 yap.

Bunları yaparsan dört dörtlük bir sistem olur.

O sistemi kesinlikle 14k'ya alma, gerçekten çöp pişman olursun. AGI bileşenleri resmen rezalet, hız dalgalanmaları var ayrıca RAM kötü. Sıkıntılar yaşarsın bilgin olsun.

Bütçem yok alsam tam olarak nerede sıkıntı olacak oyunsa oyun neredeyse hiç oynamıyorum.
Sadece kod yazacağım ve film dizi izleyeceğim. Uzun ömürlü olsun diye bu sistemi alıyorum.

Bütçem yok alsam tam olarak nerede sıkıntı olacak oyunsa oyun neredeyse hiç oynamıyorum.
Sadece kod yazacağım ve film dizi izleyeceğim. Uzun ömürlü olsun diye bu sistemi alıyorum.
O zaman bu bileşenler ile maalesef uzun ömürlü olmaz, bu yüzden almamanızı tavsiye ederim.

O zaman bu bileşenler ile maalesef uzun ömürlü olmaz, bu yüzden almamanızı tavsiye ederim.

Kral bir soru daha soracağım bu SSD söylenen değerleri vermiyorya alınan yeri arıyıp iade edilebilinirmi bu sebebten.

Kral bir soru daha soracağım bu SSD söylenen değerleri vermiyorya alınan yeri arıyıp iade edilebilinirmi bu sebebten.
İade etmezler, servise verebilirsin. Servise iade talep ediyorum dersen, iade/değişim raporu hazırlayıp iade ederler. Ama pek sanmıyorum, şansını deneyebilirsin..

O yüzden uğraşmaya değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…