Zafer Arda Esen Hectopat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2014 #11 Buğra tulpar dedi: Teamviewer programıyla başka bilgisayarı kendi bilgisayarınızdan kontrol edebilirsiniz. Ama iki bilgisayarda da program olmak zorunda. Genişletmek için tıkla... uhh hayır siz beni yanlış anladınız . Benim anlatmak istediğim karşı kullanıcının haberi olmadan bu işleri yapmak .
Buğra tulpar dedi: Teamviewer programıyla başka bilgisayarı kendi bilgisayarınızdan kontrol edebilirsiniz. Ama iki bilgisayarda da program olmak zorunda. Genişletmek için tıkla... uhh hayır siz beni yanlış anladınız . Benim anlatmak istediğim karşı kullanıcının haberi olmadan bu işleri yapmak .
R Roxor Megapat Katılım 19 Haziran 2014 Mesajlar 424 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2014 #12 Teamviewer ile yapacağın kontrolde birşeyi değiştirmez. 2 yönlü kapı açacaksın sonuçta. Arkadaşın kapattığı an senin kontrolün biter.
Teamviewer ile yapacağın kontrolde birşeyi değiştirmez. 2 yönlü kapı açacaksın sonuçta. Arkadaşın kapattığı an senin kontrolün biter.
B Bor Megapat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 509 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2014 #13 Çeşitli virüslerle bu işi yapabilirsin ama dikkat et özelliklerini fazla açma windowsu çok bozabiliyorlar. Google'dan rat olarak arayarak bulabilirsin. İsimlerini,illegal program olduğu için söyleyemiyorum.
Çeşitli virüslerle bu işi yapabilirsin ama dikkat et özelliklerini fazla açma windowsu çok bozabiliyorlar. Google'dan rat olarak arayarak bulabilirsin. İsimlerini,illegal program olduğu için söyleyemiyorum.