Buna gelişmekte çok alışmak ve direnç kazanmak diyelim. Çünkü gelişmek dediğiniz şey biraz daha yoğun ve net olur.Sosyal medyada dumbbel bileklikleri gördüm bunlar gerçek değilmiş fakat bildiğiniz 1-2 kg veya 500 gram olan var mı? Sonuçta durduk yere bilek gelişiyor.
Link atabilir misiniz ?Buna gelişmekte çok alışmak ve direnç kazanmak diyelim. Çünkü gelişmek dediğiniz şey biraz daha yoğun ve net olur.
Öneri olarak benim de şu an kullandığım Hattrick modellere bakabilirsiniz, iyi markadır. Şu an fiyatı kaç bilmiyorum ama ben 60₺ fiyata almıştım. Bir de Altis'ın aynı yapıda çakma olanları vardı.
Buna gelişmekte çok alışmak ve direnç kazanmak diyelim. Çünkü gelişmek dediğiniz şey biraz daha yoğun ve net olur.
Öneri olarak benim de şu an kullandığım hattrick modellere bakabilirsiniz, iyi markadır. Şu an fiyatı kaç bilmiyorum ama ben 60₺ fiyata almıştım. Bir de Altis'ın aynı yapıda çakma olanları vardı.
Buna gelişmekte çok alışmak ve direnç kazanmak diyelim. Çünkü gelişmek dediğiniz şey biraz daha yoğun ve net olur.
Öneri olarak benim de şu an kullandığım hattrick modellere bakabilirsiniz, iyi markadır. Şu an fiyatı kaç bilmiyorum ama ben 60₺ fiyata almıştım. Bir de Altis'ın aynı yapıda çakma olanları vardı.
Hocam troll videolar bunlar onlari tartarken ayak basiyorlarBahsettiğim el bandajı değil yanlış anladınız bileklik anlamında.
Bahsettiğim ürün ağır bileklik.
Evet, ben bilek ağırlığı anladım.Bahsettiğim el bandajı değil yanlış anladınız bileklik anlamında.
Bahsettiğim ürün ağır bileklik.
Evet, ben bilek ağırlığı anladım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.