Ağır depresyondayım

Hocam dediklerinizi anladım. Beni mutsuz eden şey ''Yalnızlık'' sadece bu. Arkadaşım yok evde boş boş oturuyorum ne ders yapıyorum. Yalnızlıktan kafayı da yedim

Hocam ailem cahil desem iyi olur maalesef

Bence de ailene söyleme. Onlar da seni -benim ailemin bana yaptığı gibi- aşağılayacaklar ve dalga geçeceklerdir. Benim yobaz babam beni cinci hocaya götürmüştü ve millete beni aşağıkamıştı mesela. Şöyle düşün: Bu deprrsyon olması gereken bir şey.

maalesef hocam yani gelirimiz çok iyi baya yüksek ama işte biraz da cahil olmasa çok iyi olcak

Hocam dediklerinizi anladım. Beni mutsuz eden şey ''Yalnızlık'' sadece bu. Arkadaşım yok evde boş boş oturuyorum ne ders yapıyorum. Yalnızlıktan kafayı da yedim
Yalnız iken en büyük düşmanın kendin olabilirsin, böyle olmamalı. Yalnızlığı fırsata çevirebilirsin.
Arkadaş, bir ihtiyaç değil. Bazen yalnız kalabilirsin. Dert edilecek birşey değil, bazen dile getirilmeye değer birşey de değil. Bireysel hareket edebilirsin. Başkalarına böyle bağlı kalmamalısın.

Hocam dediklerinizi anladım. Beni mutsuz eden şey "Yalnızlık" sadece bu. Arkadaşım yok evde boş boş oturuyorum ne ders yapıyorum. Yalnızlıktan kafayı da yedim

Ben de yalnızım, bu yüzden ara ara Roblox'a falan giriyorum, bu tür forum sitelerinde dolaşıyorum. Üstelik ben okula da gitmiyorum. Sadece ders çalışıyorum sonra da bazen odada geziyorum.

Hocam ben depresyondan iyi bir arkadaş edindiğim için kurtuldum muhtemelen psikoloğa falan gitseydim daha ağır bir depresyonda 4.yılım olurdu. Sadece samimi bulduğunuz biriyle sürekli sohbet edin.

Hocam, depresyondan çok çekmiş bir kişinin tavsiyesini size de vereyim. Eğer kendinizi çok halsiz ve bitkin hissediyorsanız soğuk duş almanız iyi olabilir.

Herkese yeniden merhaba. Bugün de aynı şekilde kalktım. Bugün sabah kalkınca tatlı şeyler yedim. Oturdum bilgisayarın başına. Biraz oyun oynadıktan sonra ders yaptım ve bir şey yaptım. Benim için büyük insanlık için küçük bir şey yaptım. Tek başıma özgüveni kırarak piyazaya gittim. Orada Teknosa mediamark falan gezdim. Telefonumda sorun vardı. Oradaki abilerle konuştum. Sizin için küçük ama benim için büyük bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…