Çözüldü Ağır hasar kaydı olan araç nasıl sorgulanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Sahibinden'de sorgulamak istiyorum. Ağır hasar kayıtlı olup olmadığını gösterir mi? Yoksa yalnızca 5664'mü gösteriyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
PARCA S, yazıp şasi numarasını yazayım değil mi hocam?
Evet.

Bu arada moderatörler başlığı yanlış değiştirmiş. Ağır hasarlı olup olmadığını da öğrenmek istiyorum.
Ağır hasar kayıtlıysa özellikle yazıyor gelen SMS'te. Ağır hasarlı araçları gizlemek için plaka değiştirme ayakları yapan galericiler olduğu için özellikle şase numarasını isteyin ve şase numarası üzerinden sorgulama yapın.

Evet.

Ağır hasar kayıtlıysa özellikle yazıyor gelen SMS'te. Ağır hasarlı araçları gizlemek için plaka değiştirme ayakları yapan galericiler olduğu için özellikle şase numarasını isteyin ve şase numarası üzerinden sorgulama yapın.
Sağolun hocam. Zaten kendi aracımı sorgulayacağım. Yapılan kazadan sonra bilgileri öğrenmek için.

Sağ olun hocam. Zaten kendi aracımı sorgulayacağım. Yapılan kazadan sonra bilgileri öğrenmek için.
Eğer kaza bedeli aracın rayiç bedelinin %60'ını geçiyorsa ağır hasarlı olarak kayda geçer. Sorgulama yapmanıza gerek yok, boşuna 180 liranız gitmesin.

Hasar kaydını da net olarak bilmiyorum. E-devletteki ekspertiz sonuçları belirler mi bilemiyorum.
Eğer aracı tamir ettirdiyseniz faturada yazan bedel olur hasar kaydı. Kendiniz yaptırdıysanız hasar kaydı işlemez.

Eğer aracı tamir ettirdiyseniz faturada yazan bedel olur hasar kaydı. Kendiniz yaptırdıysanız hasar kaydı işlemez.
Hocam işçilik dahil oluyor mu bu hasar kaydına?
IMG_4722.jpeg
Burası değil mi bahsettiğiniz yer?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı