Ağır hasar kayıtlı araç alınır mı?

Tam bir kumar hocam kesin sigorta şirketinden 750-800 bine alıp 100 bine toplatıp satmaya çalışıyor bence alınmaz.

Yalnız önden boyalı olduğuna göre airbag açmış olup ağır hasar kayıtlı görünüyor olabilir. Ama yine de alınmaz. Bütçeyi çıkarabilirsen Peugeot 308 GTI öneririm. Sportif bir araçtır eğer ilgin varsa olur. Neredeyse hiç problem çıkartmayacak bir araba.

Araba Güzel ama ucuz fiyata enayi olmaya gerek yok hasarlı araç alınmaz

Hocam 308'in çok kroniği olduğu söyleniyordu onun yerine fabia monte carlo önerdiler hangisi daha iyidir?

Hocam 308'in çok kroniği olduğu söyleniyordu onun yerine fabia monte carlo önerdiler hangisi daha iyidir?

308 GTI'da problem yok. Fabia monte carlo da olur elbette 1.5 TSI ve DQ200 ile geliyor. Kavrama değişimi vakti gelecek 100-150 bin km. Arasında. Masrafı da 40-50 bin lira arası. Monte Carlo'nun benim bildiğim başka problemi yok. Monte carlo da bakabilirsin yani fakat bütçeyi biraz daha çıkartman lazım şimdi baktım fiyatlara.

Evet hocam bir 1.4e falan çıkarsam polo 1.0 TSI düşündüm ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…