Ağır hasarlı motor alınır mı?

harikaporsuk

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 250 CC motor alacağım, 250nk ile 250 Duke arasında kaldım.

100K'ya nk.
145K'ya Duke.

İkisi de 24 model fakat Duke ağır hasarlı ve 6K Km'de. Hiçbir değişeni yok, garantisi devam eden bir motor. Sizce alınır mı?

Sahibinden'de gördüm ilanda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağır hasarlı bir araç alınmaz. İleride başınızı ağırıtır. Şase milim oynamış olsa bile sürüş güvenliği etkilenir.

Son düzenleme:
Ağır hasarlı telefon bile alınmaz ki canınızı emanet ettiğiniz motor sıkıntı çıkarabilir ileride.

Ağır hasarlı motora güvenilmez. Neden sıfır RTR200 bakmıyorsunuz? Yetkili bayilerde Duke'den daha ucuza bulunabiliyor, hem f/p bir motor hem de bol bol teknolojisi mevcut. NK'nın sıfırı bile alınmaz, sıkıntılı motor.

O paraya 250 sr al her türlü daha iyi biraz ilan kovalarsan temizinden uyguna bulursun.

Kroniği bol, parça sıkıntısı yaşayan ve parçaları da pahalı olan bir motor şahsen ben önermezdim.

Zerre kroniği yok arkadaşlarımdan da bir şikayet gelmedi. İnsan gibi kullanılmazsa, bakımları yapılmazsa tabii ki de sorunları çıkar fakat bir Japon kalitesi beklemeyin tabii. Fiyatına göre süper motor.

Ayrıcı sosyal medya algısı yüzünden motorun piyasası da düşüyor, ayrı üzücü

Zerre kroniği yok arkadaşlarımdanda bir şikayet gelmedi. İnsan gibi kullanılmazsa, bakımları yapılmazsa tabii ki de sorunları çıkar fakat bir Japon kalitesi beklemeyin tabii. Fiyatına göre süper motor.
Forumda nasıl Rampage nefreti varsa aynı şekilde motorsikletler için CFmoto ürünlerinde benzer bir nefret var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…