Hem oyun hem yazılım için kullanacağım dediniz. AMD aradaki az buçuk fiyat farkına değer. Hem daha az ısınıyor.Yakınlarımda Intel kullanan çok var memmnun olduklarını sürekli dile getiriyorlar.
Hem oyun hem yazılım için kullanacağım dediniz. AMD aradaki az buçuk fiyat farkına değer. Hem daha az ısınıyor.Yakınlarımda Intel kullanan çok var memmnun olduklarını sürekli dile getiriyorlar.
Çok teşekkür ederim.Ekran boyutunu eklemeyi unutmuşum onu da ekliyeyim.GIGABYTE AORUS 15G YC RTX 3080 i7-10870H 32 3200MHz PCIe 1TB 15.6" Thin Bezel 240Hz FHD 1920x1080 IPS Win 10 Home | ITOPYA
GIGABYTE AORUS 15G YC RTX 3080 i7-10870H 32 3200MHz PCIe 1TB 15.6" Thin Bezel 240Hz FHD 1920x1080 IPS Win 10 Home En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile AORUS 15G YC ITOPYA'da.www.itopya.com
![]()
Computers, Monitors & Technology Solutions | Dell USA
Dell provides technology solutions, services & support. Buy Laptops, Touch Screen PCs, Desktops, Servers, Storage, Monitors, Gaming & Accessorieswww.dell.com
Konu mesajlarına kısaca bir göz gezdirmiștim, umarım bütçenizi doğru anlamışımdır.Çok teşekkür ederim. Ekran boyutunu eklemeyi unutmuşum onu da ekliyeyim.
Sorun yok,evet bütçeme tam gelen laptoplar baya da iyi yeniden teşekkür ederim yardımınız içinKonu mesajlarına kısaca bir göz gezdirmiștim, umarım bütçenizi doğru anlamışımdır.
@401146 @Fian Şampiyonu Burası tartışmanın yeri değil, konuyu kirletmeyin lütfen. Bu yaptığınız, sadece konu sahibini zaman kaybına uğratıyor.
Hocam arkadaş uzatması diye sabrediyorum sonunda bitiyor bir de üstüne siz başlıyorsunuz. Sanki kendim kirlettim, sadece soru sordum laptop almakta kararlı mısın diye.Konu mesajlarına kısaca bir göz gezdirmiștim, umarım bütçenizi doğru anlamışımdır.
@401146 @Fian Şampiyonu Burası tartışmanın yeri değil, konuyu kirletmeyin lütfen. Bu yaptığınız, sadece konu sahibini zaman kaybına uğratıyor.
![]()
Computers, Monitors & Technology Solutions | Dell USA
Dell provides technology solutions, services & support. Buy Laptops, Touch Screen PCs, Desktops, Servers, Storage, Monitors, Gaming & Accessorieswww.dell.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.