Ağır iş yapılabilecek işlemcili laptop önerisi

Çok teşekkür ederim.Ekran boyutunu eklemeyi unutmuşum onu da ekliyeyim.

Çok teşekkür ederim. Ekran boyutunu eklemeyi unutmuşum onu da ekliyeyim.
Konu mesajlarına kısaca bir göz gezdirmiștim, umarım bütçenizi doğru anlamışımdır. 🙂

@401146 @Fian Şampiyonu Burası tartışmanın yeri değil, konuyu kirletmeyin lütfen. Bu yaptığınız, sadece konu sahibini zaman kaybına uğratıyor.

Konu mesajlarına kısaca bir göz gezdirmiștim, umarım bütçenizi doğru anlamışımdır. 🙂

@401146 @Fian Şampiyonu Burası tartışmanın yeri değil, konuyu kirletmeyin lütfen. Bu yaptığınız, sadece konu sahibini zaman kaybına uğratıyor.
Sorun yok,evet bütçeme tam gelen laptoplar baya da iyi yeniden teşekkür ederim yardımınız için :)

Hocam arkadaş uzatması diye sabrediyorum sonunda bitiyor bir de üstüne siz başlıyorsunuz. Sanki kendim kirlettim, sadece soru sordum laptop almakta kararlı mısın diye.

Hocam yukarıda önerilen asus rog zepherus g14'ü almayın, yazık olur. İşlemcisi ryzen 9 5900'ün güç limiti düşük olan modeli. Yani pek ağır iş için değil. Ekran kartı da düşük güç limitli ve mux switche sahip olmayan 3060. Kısaca bulabileceğiniz en güçsüz 3060.
Önerilen GE66 gayet iyi, ekran kartı 3070'in mux switchli ve yüksek güç limitli versiyonu. Bir laptopta bulabileceğiniz en iyi 3070 bildiğim kadarıyla. İşlemcisi de gayet iyi, ağır iş yapar.
GE66 alınabilir veya daha ucuz isterseniz Monster Tulpar T5'in v21 modeli alınabilir. -3070 ve 11800h' lı olan- 32gb ram ve 1tb ssd ile 21.700 fiyatı. Ge66 ya göre avantajı çok hafif ve ince olması. İşlemci ve ekran kartı tamamen aynı. Dezavantajı ise kasa yüzeyinin çok ısınması. Ekran kartı ve işlemci sıcaklıkları sıkıntısız olmasına rağmen kasa ısınıyor.
Monsterın teknik servisi de msi dan çok daha ilgili ve hızlıdır. Msi malzeme kalitesi olarak daha iyi ama daha ağır ve pahalı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı