Ağır kayıtlı araba alınır mı?

Erdemw010

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam uzatmadan sorumu sorayım bu aracı çok beğendim. 75 k tramer var sadece 3 parça boya var. 29 binde. Bu da linki. Bu aracı alsam sorun yaşar mıyım? Size de fikrinizi sormak istedim. Teşekkür ederim.

Öndeki araca tıklayıp 9 airbag açan ve perte çıkartılan araba biliyorum. Değişen sadece bir far, düzeltilen kaput ucuydu. Bir de sağ çamurlukta ufak işlem vardı. Radyatöre temas bile etmemişti kaza. Alan airbagsiz aldı. Kaza olsa beni zaten airbag kurtarmaz dedi. Emniyet kemerlerinin fişeklerini bile yaptırmadı, normal kemer gibi kullanıyor. 2015'ten bu yana halen biniyor. Üst sınıf araçlarda böyle şeyler olabiliyor. Alan nereden aldı derseniz sigorta şirketinin perte çıkarttığı aracı ihaleyle aldı. O zamanlar böyle şeyler vardı halen var mı bilmiyorum.

Yine kaza fotoğraflarına itibar edilip alınan bir Passat var. Yolda düz gidemiyor kazadan dolayı bütün geometrisi bozulmuş aracın. Düz gidemiyor dediğim alırken 120'yi geçmemişlerdi, rot balansla düzelir diyorlardı. 150'nin üstünde zaptedilemiyor. Alan araca nikah kıydı.

Hasarlı araç alırken risk her zaman var.

2016 70 bin tramerli bir araca bu fiyatı vermektense daha iyi alternatifler var gibi duruyor km ve model açısından. Tabii ki hiçbiri bir yıldız etmez ama olsun.

Sigorta şirketi aracı yaptırmaktansa, hasarlı sattığında daha az zarar ettiği için öyle yapmıştır.
Layığı ile onarıldığında zarar ettirecek araçlar bu şekilde ağır hasar kaydı işliyor. Yani bu Mercedes'in dışı seni içi beni yakar durumu olabilir.
Zaten şişirme hasar kaydı lafını gördüm mü hemen ilanı kapatırım şahsen.

Öyle satışlar sanırsam sarı siteye de düşmüyor. Sigortalar kendileri ihale yapıyorlar.
Şişirme hasar kaydı alerjisi bende de var.

Kaza fotoğrafı var mı?
Hocam en son resime bakın mevcut

Arkadaşlar bu alınır mı? Kusura bakmayın sen deli misin diyeceksiniz ama ne yapayım çok hoşuma gidiyor bu araçlar bu daha iyi ona göre bence bir de buna bakın isterseniz. Alınır mı bu da.

Kaza fotoğrafı var mı?

Kaza fotoğrafı var mı?
Hocam paylaştım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-09-15-20-30-55-253_com.sahibinden-edit.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Araca baktığımda hiçbir şey yok neredeyse. Sadece kaza bu doğruysa bariz sigorta şişirmesi olmuş. Ama fiyatı da CLA piyasasına göre uygun gibi kesinlikle ful ekspertiz yaptırmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…