JhinZao Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 86 Çözümler 2 16 Ocak 2023 #11 One piece i mangadan okuyorum güncele yakınım berserki animesini bitirdim bleachı de manga ve animden bitirdim.
One piece i mangadan okuyorum güncele yakınım berserki animesini bitirdim bleachı de manga ve animden bitirdim.
TheMetehan Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 436 Makaleler 1 Çözümler 1 19 Ocak 2023 #12 Üzerinden çok uzun zaman geçmiş ama şu an yayınlanmakta olan NieR Automata'yı tavsiye ederim.
Yerdeniz1 Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 268 Çözümler 1 24 Ocak 2023 #13 Made in abyss izle öyle ki hikaye namına hiçbir şey yok sadece lore anlatılıyor yukarıda logh denilmiş logh da lore yok hikaye anlatılıyor
Made in abyss izle öyle ki hikaye namına hiçbir şey yok sadece lore anlatılıyor yukarıda logh denilmiş logh da lore yok hikaye anlatılıyor
JhinZao Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 86 Çözümler 2 25 Ocak 2023 #14 Yerdeniz1 dedi: Made in abyss izle öyle ki hikaye namına hiçbir şey yok sadece lore anlatılıyor yukarıda logh denilmiş logh da lore yok hikaye anlatılıyor. Genişletmek için tıkla... Made in Abyss'i izledim Logh'un ise konusu çok ilgimi çekmedi.
Yerdeniz1 dedi: Made in abyss izle öyle ki hikaye namına hiçbir şey yok sadece lore anlatılıyor yukarıda logh denilmiş logh da lore yok hikaye anlatılıyor. Genişletmek için tıkla... Made in Abyss'i izledim Logh'un ise konusu çok ilgimi çekmedi.
musallat.exe Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 640 Çözümler 4 3 Ağustos 2024 #15 Anime değil manga da kabul edersen, zira sayacaklarımın animeleri çok zayıf, eksik. Tokyo Ghoul Chainsaw Man Attack on titan
Anime değil manga da kabul edersen, zira sayacaklarımın animeleri çok zayıf, eksik. Tokyo Ghoul Chainsaw Man Attack on titan