Ağır olmayan parfüm önerisi

Kışın okulda okulda kullanmak için çok ağır olmayan ferah bir parfüm arıyorum ve bu popüler parfümler arasında kararsız kaldım. Sizce hangisinin muadilini almalıyım? Hangisi kışlık hangisi yazlık bilmiyorum o yüzden listede yazlık parfümlerde olabilir

Dior sauvage elixir 548
Spicebomb extreme 720
Ch bad boy 696
Invictus intense 562
Jpg ultra male 603
212 sexy men 619
One million lucky 575
Tom ford black orchid 298
Diesel only the brave 734
Creed aventus 528
Dior sauvage 567
Dior fahrenheit 568
Ysl y 707
Giorgio armani gio parfumo 509b
Versace eros 685
Armani stronger with you intelsely 709
Invictus 561

Son düzenleme:
Kanka biz burada söylersek sen nasıl aklında canlandıracaksın ki? Git bir parfüm mağazasına, tavsiyem ucuz olması açısınndan Bargello veya MAD olabilir. Ayrıca çoğu şubede çalışanları ilgili oluyor. Ne istediğini söyle, onlar testerları koysun önüne, sen dene beğen al.

Pardon koymayı unutmuşum kusura bakmayın, yandaki sayılar muadil parfümün kodları.

Kanka biz burada söylersek sen nasıl aklında canlandıracaksın ki? Git bir parfüm mağazasına, tavsiyem ucuz olması açısınndan bargello veya mad olabilir. Ayrıca çoğu şubede çalışanları ilgili oluyor. Ne istediğini söyle, onlar testerları koysun önüne, sen dene beğen al.

Öyle yapmayı düşünüyorum zatende seçenekler çok olduğundan en azından birkaç tanesini eleme amaçlı sordum, hiç yoktan şu parfüm kötü, klişe ya da kış için uygun değil tarzı fikir sahibi olmuş olurum ayrıca 20 tane parfümü desenem bir şey anlamam.

JPG Le Male Elixir ve Hugo The Scent Elixir kış için. Versace Eau Fraiche ve Dior Homme Sport yaz için alabilirsin. Sorduklarının tamamı klişe neredeyse.

Yazdıklarının arasından ysl y fena değil, Black orchid bence gayet güzel, ben yazdıklarınızdan birini alacak olsam Black orchid alırdım ama kış ve sonbahar için kişisel tavsiyem fucking fabulous.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı