Ağır sigara önerisi

alikurt2888

Centipat
Daha fazla  
Şu an aktif olarak parliament reserve tüketiyorum, piyasada daha ağır bir sigara varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

Marlboro red.
2. djarum Black.

Marlboro redin nikotin ve zifir oranı sanırsam reserveden daha düşük djarum Black ise her zaman bulabileceğim bir sigara değil.

Camel white, ağırmı bilmiyorum.

Ağır bir sigara test ettim ama bana daha da ağırı lazım.

Tekel 2000 uzun.

Camel white, Black'e göre hafif, Black zehir gibi.

Tekel 2000 uzun güzel ama bana göre hafif bir sigara. Camel Black'in ise tütünü çok gevşek olduğu için her an üstüme düşebiliyor bir süre onu da kullandım.

Marlboro redin nikotin ve zifir oranı sanırsam reserveden daha düşük djarum Black ise her zaman bulabileceğim bir sigara değil.

Ağır bir sigara test ettim ama bana daha da ağırı lazım.

Tekel 2000 uzun güzel ama bana göre hafif bir sigara. Camel Black'in ise tütünü çok gevşek olduğu için her an üstüme düşebiliyor bir süre onu da kullandım.
Senin aradığın sigarayı sadece sigara tanrıları bulabilir.

Şu an aktif olarak parliament reserve tüketiyorum, piyasada daha ağır bir sigara varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

İçmiyorum pek anlamıyorumda içen arkadaşlarımın söylediği en ağırı camel Black sanırım.
2024 yılı itibarıyla, Türkiye'de satılan en yüksek katran ve nikotin içeriğine sahip sigaralar şunlardır:

• Marlboro red (katran: 10 mg, nikotin: 0,8 mg)
  • Winston classic (katran: 10 mg, nikotin: 0,8 mg)
  • Parliament Full flavor (katran: 10 mg, nikotin: 0,8 mg)
  • Lucky Strike original red (katran: 10 mg, nikotin: 0,8 mg)
  • Camel original (katran: 10 mg, nikotin: 0,8 mg)

İçmiyorum pek anlamıyorumda içen arkadaşlarımın söylediği en ağırı camel Black sanırım.
2024 yılı itibarıyla, Türkiye'de satılan en yüksek katran ve nikotin içeriğine sahip sigaralar şunlardır:

• Marlboro red (katran: 10 mg, nikotin: 0,8 mg)
  • Winston classic (katran: 10 mg, nikotin: 0,8 mg)
  • Parliament Full flavor (katran: 10 mg, nikotin: 0,8 mg)
  • Lucky Strike original red (katran: 10 mg, nikotin: 0,8 mg)
  • Camel original (katran: 10 mg, nikotin: 0,8 mg)

Parliament Reserve​
Zifir: 10 mg.
Nikotin: 1 mg.
Karbonmonoksit: 10 mg
Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı