Marlboro Edge olabilir kendimde kullanıyorum kesiyor. Tat olarak da beğeniyorum. Balgam yapmıyor. 1 paket alıp deneyebilirsin. Marlboro serisinde ağır olarak geçer.
Senin aradığın sigarayı sadece sigara Tanrı'ları bulabilir.
En ağır sigara sana tavsiyemŞu an aktif olarak parliament reserve tüketiyorum, piyasada daha ağır bir sigara varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
Şu an aktif olarak parliament reserve tüketiyorum, piyasada daha ağır bir sigara varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
Camel slender blueŞu an aktif olarak parliament reserve tüketiyorum, piyasada daha ağır bir sigara varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
Marlboro Edge olabilir kendimde kullanıyorum kesiyor. Tat olarak da beğeniyorum. Balgam yapmıyor. 1 paket alıp deneyebilirsin. Marlboro serisinde ağır olarak geçer.
Hocam aşırı ağır sigara istiyorsanız çikolatalı puroyu içinize çekin tamamdır.Marlboro redin nikotin ve zifir oranı sanırsam reserveden daha düşük djarum Black ise her zaman bulabileceğim bir sigara değil.
Ağır bir sigara test ettim ama bana daha da ağırı lazım.
Tekel 2000 uzun güzel ama bana göre hafif bir sigara. Camel Black'in ise tütünü çok gevşek olduğu için her an üstüme düşebiliyor bir süre onu da kullandım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.