Ağır sigara önerisi

Marlboro Edge olabilir kendimde kullanıyorum kesiyor. Tat olarak da beğeniyorum. Balgam yapmıyor. 1 paket alıp deneyebilirsin. Marlboro serisinde ağır olarak geçer.

Marlboro Edge olabilir kendimde kullanıyorum kesiyor. Tat olarak da beğeniyorum. Balgam yapmıyor. 1 paket alıp deneyebilirsin. Marlboro serisinde ağır olarak geçer.

Uzun bir süre marlboro Edge kullandım ama beni çok tatmin etmedi teşekkür ederim.

Senin aradığın sigarayı sadece sigara Tanrı'ları bulabilir.

Hiç güleceğim yoktu

Son düzenleme:
Tekel olarak bilmiyorum ama lise yıllarında naylon poşette 2.5 TL'ye içinde 20 tane olan tütünler satılırdı onlar acayip agırdı. Sanırım tekel olarak winston Dark blue

Şu an aktif olarak parliament reserve tüketiyorum, piyasada daha ağır bir sigara varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
En ağır sigara sana tavsiyem

Muratti rosso
Parliament reserve
Dovidoff burgundy
Bide Tekel 2001 Mavi uzun

Sana önerilerim bunlar beyaz filtreli en ağır sigara başkada yok bilmiyorum

Şu an aktif olarak parliament reserve tüketiyorum, piyasada daha ağır bir sigara varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
Camel slender blue
Tekel 2000 red

Edge hafif siz camel slender blue yu deneyin farkı göreceksiniz.

Hocam aşırı ağır sigara istiyorsanız çikolatalı puroyu içinize çekin tamamdır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…