Ağırlık kaldırırken başın zonklaması sorun mudur?

Soyluu25

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 1-2 aydır fittnesa gidiyorum. Normal ağırlığı kaldırıyorum, bir süre sonra kaldıramadığım zaman başım zonklamaya başlıyor. Kalp ritmi gibi ağrı vurup, gidiyor 10-15 saniye. Bunun bir olumsuzluğu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaç kilo ile bunu yaşıyorsun?

Bende o spora ara verip tekrar başladığımda oluyordu. Sonradan geçiyor fakat nedenini bilmiyorum.

vücüdun basınca fazla alışık değildir veya setteyken nefes almıyorsun kendini sıkıyorsundur

Bir olumsuz yönü yok yani değil mi zamanla alışırım.

Evet spor yapıyorsanız size öneridede bulunayım balık tüketmiyorsanız Omega 3 almanızı kesinlikle öneririm bir de meyve yemiyorsanız multivitamin falan alabilirsiniz.

Evet spor yapıyorsanız size öneridede bulunayım balık tüketmiyorsanız Omega 3 almanızı kesinlikle öneririm bir de meyve yemiyorsanız multivitamin falan alabilirsiniz.
Balıktan nefret ediyorum hayatımda ağzıma toplasan 4 5 kez sürmüşümdür , ondan kaynaklı mı diyosunuz. Meyve Tüketiyorum haftada 3 4 kez 1 aydır azalttım gerçi ama

Balıktan nefret ediyorum hayatımda ağzıma toplasan 4 5 mez sürmüşümdür ondan kaynaklı mı diyosunuz. Meyve Tüketiyorum haftada 3 4 kez 1 aydır azalttım gerçi ama
sanmıyorum ama omega 3 kalp ve damar sağlığını korur ve kan akışını düzeltir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…