M mertbzkr Hectopat Katılım 4 Mart 2020 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #1 İnternette pek fazla strap bulamadım, bulduklarımın çoğunun incelemeleri kötüydü. Önerebileceğiniz uzun ömürlü, sağlam strap var mı? Hala bir cevap alamadım, postu öne çıkarıyorum.
İnternette pek fazla strap bulamadım, bulduklarımın çoğunun incelemeleri kötüydü. Önerebileceğiniz uzun ömürlü, sağlam strap var mı? Hala bir cevap alamadım, postu öne çıkarıyorum.
kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 18 Eylül 2023 #2 mertbzkr dedi: İnternette pek fazla strap bulamadım, bulduklarımın çoğunun incelemeleri kötüydü. Önerebileceğiniz uzun ömürlü, sağlam strap var mı? Hala bir cevap alamadım, postu öne çıkarıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam konu başlığına yazdığınız gibi kayıştır. Alın bir tane ucuz olanından. Animal diye bir marka vardı hem ucuz hem de kaymıyordu. Doladığınız kısımda lastik gibi olan da var belki alırken ona bakabilirsinizç Bunlar dışında önemli olan pek bir şey yok.
mertbzkr dedi: İnternette pek fazla strap bulamadım, bulduklarımın çoğunun incelemeleri kötüydü. Önerebileceğiniz uzun ömürlü, sağlam strap var mı? Hala bir cevap alamadım, postu öne çıkarıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam konu başlığına yazdığınız gibi kayıştır. Alın bir tane ucuz olanından. Animal diye bir marka vardı hem ucuz hem de kaymıyordu. Doladığınız kısımda lastik gibi olan da var belki alırken ona bakabilirsinizç Bunlar dışında önemli olan pek bir şey yok.