Ağırlık kaldırma sporu için akıllı saat önerisi

bartp04

Decapat
Daha fazla  
Fitness olarak çoğunlukla ağırlık kaldırdığım için spor yaparken yaktığım kalorileri takip edecek bir akıllı saat arıyorum. Uygun olarak Samsung Galaxy Watch 4 Classic'i gördüm ama sizce bu saat işimi görür mü?

Hocam o saatler doğru ölçmez. Şık bir tane alsanız yeterli.

Süper bir saat, telefon modeliniz ve bütçeniz nedir bu arada?

Süper bir saat, telefon modeliniz ve bütçeniz nedir bu arada?
3000 küsür bütçem var ama belirli bir miktara kadar uzatabilirim. Telefonum da Samsung Galaxy A50. Sadece yazdığım gibi sporumu takip etse yeter

Classic yerine normal alsanız daha iyi bence. Sporda kullanacağınız için daha şık durur ama büyük ihtimal çerçeve özelliği için seçtiniz o yüzden seçiminize saygı duyuyorum.

Hocam o saatler doğru ölçmez. Şık bir tane alsanız yeterli.
Aradığım şıklık değil sadece dediğim gibi sporumu doğru bir şekilde ölçmesi. Watch 4 Classic çok yanlış mı ölçer? Küçük bir hata payı sorun değil benim için

Classic yerine normal alsanız daha iyi bence. Sporda kullanacağınız için daha şık durur ama büyük ihtimal çerçeve özelliği için seçtiniz o yüzden seçiminize saygı duyuyorum.
Hocam peki Watch 4 iyi bir şekilde ölçüyor mu?

Gayet iyi ölçüm yapıyor. Enes Özen YouTube kanalı gayet iyi anlatıyor ve gerçek kalp hızı ve kandaki oksijdn ölçen aletlerle karşılaştırma yapıyor.

Huawei Watch Fit 2. 2 yıldır PowerLifting ile uğraşıyorum, kalori sayımı ve nabızı çok iyi hesaplıyor. Huawei'nin sağlık ölçümünün doğruluğunu tartışmaya gerek yok zaten. Tavsiye ederim.

Evet bende kullanıyorum gayet memnunum ama tek eksik yanı Google WatchOS olmaması bana göre ama ambargo yedikten sonra gelemez ne yazık ki.

Evet bende kullanıyorum gayet memnunum ama tek eksik yanı Google WatchOS olmaması bana göre ama ambargo yedikten sonra gelemez ne yazık ki.
Hocam bu saatin yöneldiği kısım sadece spor. App çeşitliliği isteyen biri başka bir saate bakmalı çünkü adından anlaşılacağı gibi Fit serisi tamamıyla spor için. 15 gün şarj ve estetik görünümü de cazibesini arttırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…