Ağırlık seti önerisi

Volkankerem

Centipat
Daha fazla  
Fiyatı uygun olursa güzel olur. 2 tane dumbell barı, 1 tane Z-bar 1 tane normal bar. Ağırlık olarak en az 30 kilo olması gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Barın 120 taşıması çok iyi. Yeni başlayan birini çok rahat 1 yıl götürür. Ufak olanların 20 olması kötü biraz o tahminimce 6 ay götürür. 6 ay sonra Dumbell presste sorun olur. Ama onun dışı set güzel. Çok sorun olacağını sanmam. Ama ben yerinizde olsam daha ekonomik bir şey alıp kalan para ile Bench mat yada barfiks çubuğu gibi diğer ekipmanları alırdım.
En sıkıntı gögüs zaten. Gerdirme yapamıycam bench olmadığı için mecbur düz zeminde yapmak zorunda kalıcam. Onun dışında ağırlıklı şınav düşünüyorum. Hemen yakınımda park var orada dips ve barfiks yapıyorum birde. triceps icin hangi hareketleri önerirsin? Kablo olmadan çalışmak zor. Aklıma dumbell kickback geliyor bir tek o da sevdiğim bir hareket değil.

Barın 120 taşıması çok iyi. Yeni başlayan birini çok rahat 1 yıl götürür. Ufak olanların 20 olması kötü biraz o tahminimce 6 ay götürür. 6 ay sonra Dumbell presste sorun olur. Ama onun dışı set güzel. Çok sorun olacağını sanmam. Ama ben yerinizde olsam daha ekonomik bir şey alıp kalan para ile Bench mat yada barfiks çubuğu gibi diğer ekipmanları alırdım.
Daha ekonomik bir şey derken bu en ekonomik şey zaten. 500 den aşağı bir şey yok

Triceps icin hangi hareketleri önerirsin? Kablo olmadan çalışmak zor. Aklıma dumbell kickback geliyor bir tek o da sevdiğim bir hareket değil.
Overhead extension, Yatarak Extension yeterli olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı