yigitrocks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.351 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2020 #11 KBB'nin açılımı ne beyler? Bende de aynı sorun var. Ben de başvurayım.
S suiti Kilopat Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 529 Makaleler 1 2 Ağustos 2020 #12 yigitrocks dedi: KBB'nin açılımı ne beyler? Bende de aynı sorun var. Ben de başvurayım. Genişletmek için tıkla... Kulak, burun, boğaz.
yigitrocks dedi: KBB'nin açılımı ne beyler? Bende de aynı sorun var. Ben de başvurayım. Genişletmek için tıkla... Kulak, burun, boğaz.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 2 Ağustos 2020 #13 Sinek kaçacak şimdi
M medmaster Hectopat Katılım 30 Ağustos 2017 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2020 #14 Burununda bir sıkıntı var muhtemelen doktora gitmen gerekir.
ButcherOfBlakviken Femtopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 8 2 Ağustos 2020 #15 Hocam bende de var bu sorun. Sen bir KBB doktoruna git. Cidden rahatlarsın. Et belki uyanık iken nefes almana engel olmuyor, ama uykuda bilemezsin.
Hocam bende de var bu sorun. Sen bir KBB doktoruna git. Cidden rahatlarsın. Et belki uyanık iken nefes almana engel olmuyor, ama uykuda bilemezsin.
B Buseyim Yoctopat Katılım 7 Aralık 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Aralık 2021 #16 yigitrocks dedi: KBB'nin açılımı ne? Bende de aynı sorun var. Ben de başvurayım. Genişletmek için tıkla... Kulak, burun, boğaz.
yigitrocks dedi: KBB'nin açılımı ne? Bende de aynı sorun var. Ben de başvurayım. Genişletmek için tıkla... Kulak, burun, boğaz.
yigitrocks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.351 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2021 #17 Buseyim dedi: Kulak, burun, boğaz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun 1 sene sonra cevap verdiğiniz için benim sorunum kendi kendine geçti nasıl olduysa. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2021
Buseyim dedi: Kulak, burun, boğaz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun 1 sene sonra cevap verdiğiniz için benim sorunum kendi kendine geçti nasıl olduysa.
B Buseyim Yoctopat Katılım 7 Aralık 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Aralık 2021 #18 yigitrocks dedi: Sağ olun 1 sene sonra cevap verdiğiniz için benim sorunum kendi kendine geçti nasıl olduysa. Genişletmek için tıkla... Ahahahah sırf soruna cevap vermek için hesap açtım ya degseydi bari. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2021
yigitrocks dedi: Sağ olun 1 sene sonra cevap verdiğiniz için benim sorunum kendi kendine geçti nasıl olduysa. Genişletmek için tıkla... Ahahahah sırf soruna cevap vermek için hesap açtım ya degseydi bari.