Bu üç bölüm arasında kararsız kaldım. Matematiğim zayıf ama tıbbi laboratuvar seçersem seçeceğim vakıf üniversitesinde matematik dersi yok. Özelde iş imkanı hangisinde iyidir?
Dersler nasıl? Biyoloji kimya ağırlıklı mı? Hiç matematik bilmeyen mezun olabilir mi?Ben tıbbi laboratuvar teknikleri okuyorum istediğini sorabilirsin yardımcı olurum.
Ağız diş sağlığı tam olarak ne yapar? Diş sektörü acayip hızlı.
Hocam ağız ve diş sağlığı mezun olduktan sonra diş hekiminin kullanacağı dental malzemeleri ayarlarlar ve diş hekimine yardımcı olurlar ben böyle biliyorum biraz araştırmıştım maaşları da özel sektörde iyi 30 bin civarında.
Özel sektörde en fazla asgari ücret alırsın.Hocam ağız ve diş sağlığı mezun olduktan sonra diş hekiminin kullanacağı dental malzemeleri ayarlarlar ve diş hekimine yardımcı olurlar ben böyle biliyorum biraz araştırmıştım maaşları da özel sektörde iyi 30 bin civarında.
Özel sektörde en fazla asgari ücret alırsın.
Dersler nasıl? Biyoloji kimya ağırlıklı mı? Hiç matematik bilmeyen mezun olabilir mi?
Elektronik Teknolojisi bölümünü bıraktım. Tıbbi laboratuvar bölümünün derslerine geçemem gibime geliyor. Anestezi yerine Ağız ve diş sağlığı seçmek daha mantıklı geliyor. Her yer klinik İstanbul gibi bir yerde iş bulmak daha kolay gibime geliyor.Biyoloji ağırlıklı kimya dersimiz var onda matematik gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.