Ağız diş sağlığı vs Anestezi vs Tıbbi laboratuvar teknikleri

Bu üç bölüm arasında kararsız kaldım. Matematiğim zayıf ama tıbbi laboratuvar seçersem seçeceğim vakıf üniversitesinde matematik dersi yok. Özelde iş imkanı hangisinde iyidir?

Ben tıbbi laboratuvar teknikleri okuyorum istediğini sorabilirsin yardımcı olurum.

Ağız diş sağlığı tam olarak ne yapar? Diş sektörü acayip hızlı.

Ağız diş sağlığı tam olarak ne yapar? Diş sektörü acayip hızlı.

Hocam ağız ve diş sağlığı mezun olduktan sonra diş hekiminin kullanacağı dental malzemeleri ayarlarlar ve diş hekimine yardımcı olurlar ben böyle biliyorum biraz araştırmıştım maaşları da özel sektörde iyi 30 bin civarında.

Aldığı maaşlar ve iş imkanına göre değerlendirebilir o zaman.

Özel sektörde en fazla asgari ücret alırsın.

Bazıları hariç hocam tüm özel sektörleri katmamak lazım ben vakıf yerlerinden bahsediyorum aslında diğer türlü asgari ücret dediğiniz gibi devlete atamaları zaten yüksek ağız ve diş’in devlette 40 bin aşağısı almaz bence.

Biyoloji ağırlıklı kimya dersimiz var onda matematik gerekiyor.
Elektronik Teknolojisi bölümünü bıraktım. Tıbbi laboratuvar bölümünün derslerine geçemem gibime geliyor. Anestezi yerine Ağız ve diş sağlığı seçmek daha mantıklı geliyor. Her yer klinik İstanbul gibi bir yerde iş bulmak daha kolay gibime geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…