Dişçim ağız duşu önerdi. Oral-B'ninkiler fazlaca pahalı. Daha ucuz olanlarını kullanan var mıdır? Önerir misiniz?
Yok direkt dişlerin arasını temizlemek için bir alet var. Şarjlı diş fırçalarına benziyor şekil olarak.Ağız duşundan kastın gargara tarzı ağız çalkalama suyuysa, Listerine kullanabilirsin.
Hocam şimdi baktım bahsettiğiniz makinelere. Ben sadece Oral-B ve Philips markasını biliyorum, bu ikisine baktım, bu ikisi arasında en ucuzu Philips.Yok direkt dişlerin arasını temizlemek için bir alet var. Şarjlı diş fırçalarına benziyor şekil olarak.
Hocam hayır dediğinizden arıyorum ama çok çok pahalılar. Daha uyguna bir şey bulabilir miyim diye bakınıyordum. Bilmediğim markalara da güvenemedim pek.Ben yıllardır OralB Oxyjet kullanıyorum. Memnunum. Çok basınçlı değil.
Basınçlı suyla diş temizliğini dişçiler yapıyorlar. Dişçilerin kullandığı makine gibi satılan bir makine arıyorsanız ben bulamadım.
Aldın mı?Hocam hayır dediğinizden arıyorum ama çok çok pahalılar. Daha uyguna bir şey bulabilir miyim diye bakınıyordum. Bilmediğim markalara da güvenemedim pek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.