Merhaba dilimde yara çıktı ayda 1-2 defa çıkıyor genelde, yemek yerken su içerken vs. bayağı acıyor geçmesi de 2 haftayı buluyor. Ben bunu nasıl hızlı geçirebilirim? Eczanede vs. bunun için sprey, krem vb. bir ürün var mı? Daha hızlı geçmesi için.
Oralmedic. Bunun için en iyi çözümdür. Ama artık çoğu eczanede yok ve çok pahalı. Onun dışında majezik sprey de rahatlatabilir. Kenacort yemek yerken sürebileceğin bir ilaç, rahat yemek yiyebilirsin.
Bunun dışında karadut özü ile birkaç günde bir ağzını çalkala bu sık sık ağız yaralarının çıkmasını önleyecektir. Bunu tuzlu su ile de yapabilirsin. Bir de aşırı baharatlı yiyeceklerden uzak durmalısın bu da ağız yarası yapabilen bir şey.
Biraz klasik olacak belki; ama acıması iyileşmeye başladığına işaret diye düşünüyorum. Tuz nereye kadar acıtabilir ki? Zamanla oradaki iltihabı kurutacaktır inşallah.
Biraz klasik olacak belki; ama acıması iyileşmeye başladığına işaret diye düşünüyorum. Tuz nereye kadar acıtabilir ki? Zamanla oradaki iltihabı kurutacaktır inşallah.