Ağızdaki dikiş alınırken acır mı?

SvRayleigh

Hectopat
Daha fazla  
İyi Sosyaller, ağzımın içinde sol tarafımdaki damağıma ameliyat yüzünden 6 dikiş atıldı ve pazartesi alınacak. Dikiş alınırken çok acı hisseder miyim yoksa acısız mı alınır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen uyuşturucu (adını tam bilmiyorum) ondan uygularlar. Hissetmezsiniz diye düşünüyorum.

Eğer zaten acıtacak bir yöntemse iğne yaparlar, hiçbir şey hissetmessiniz. Bazı insanlarda etkisi neredeyse hiç olmuyormuş ama daha önce yaptırdıysanız bilirsiniz zaten.

İyi Sosyaller, ağzımın içinde sol tarafımdaki damağıma ameliyat yüzünden 6 dikiş atıldı ve pazartesi alınacak. Dikiş alınırken çok acı hisseder miyim yoksa acısız mı alınır?
Geçmiş olsun. Ağzınızı uyuştururlar ondan sonra alırlar.

Erişimi zor bölgelere sütür atarken özellikle kendiliğinden eriyip kaybolan iplikler kullanmaya özen gösteriyorum. Böylelikle hasta 2. kez dikiş aldırmaya gelmiyor. Hem hastanın zamanını ve enerjisini boş yere tüketmiyoruz hem de biz doktorların da iş yükünü hafifletmiş oluyoruz. Tıp sürekli gelişen ve değişen bir bilim dalı olmasına rağmen hekimler kendini güncellemiyor. Bu sütürlar tarihin tozlu sayfalarında kaldı. Soruya gelecek olursam, dikiş alınmadan önce bir gargara alacaksın ve hissetmeyeceksin.

Teşekkürler ederim, peki bir şey sorabilir miyim şu anda dikişimim orada ağırlık hissediyorum ara sıra çok hafif ağrı giriyor oraya yemek kaçmış olma ihtimali var mı ve kaçtıysada kötü bir şey mi?

Dikişi görmediğim için bir şey diyemem, en kötü ihtimali göz ününde bulundurarak iltihaplanır ama zaten antibiyotik kullanıyorsun doktorun yazmıştır bir şey olmaz.

Hocam eğer halen sosyalde takılıyorsunuz birey sorabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…