Ağızdaki sigara kokusu nasıl gider?

Crowzz1903

Centipat
Arkadaşlar elektronik pufflardan iciyordum ama sigaradan katlarca zararlı oldugunu öğrendim. Değiştireyim dedim, hem de zor bulunuyor ve pahalı. Şimdi de hafif ağız kokusu olmaya başladı. Nasıl geçirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar elektronik pufflardan iciyordum ama sigaradan katlarca zararlı oldugunu öğrendim. Değiştireyim dedim, hem de zor bulunuyor ve pahalı. Şimdi de hafif ağız kokusu olmaya başladı. Nasıl geçirebilirim?

Sakız çiğnemeyi alışkanlık haline getirerek.

O puffların genel olarak nikotin oranı baya düşük aslında sigaraya göre nasıl koku yapıyor anlayamadım. Bu arada sigaradan katlarca zararlı diye bir şey yok. Zararlı ama ne kadar zararı var daha kesin değil. Yeni bir şey olduğu için pek araştırma yok.
Kullanımda yapabileceğin şeyler şunlar:
Kullanımı azalt
Dişlerini fırçala
Dişlerini fırçalayamadığın vakit önce su ile çalkala tükür daha sonra ağız bakım suyu ile çalkalayıp tükür.

Ben içmiyorum ama içen arkadaşlarım naneli sakızlar tercih ediyor.

1.5 yıl oldu sigara ve puff türevlerini kullanmayalı. Direkt kullanmayı bırakmak en faydalısı. Sorunuza gelince; naneli sakız, olips'in keskin naneli şekeri var en çok işe o yarıyor, mentos'un da kutuda çoklu şekerleri var. İkisi de işinizi görür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı