Ağlama nasıl kontrol edilir?
Hakkınız yendiğini düşünüyorsunuz, yardım edecek gücünüzü bulamıyorsunuz. Bu aslında pskolojik bir sorun ve zamanla düzelmeyebilir daha da artabilir daha kötü sonuçları olabilir çözüm için bir doktora danışmakta fayda var ama kişisel tavsiyem çalışın eksikleriniz üzerinde dünyayı anlayın insanların modelleri ve farklı hayat tarzları bakış ve görüşleri olduğunu hayatta size yüklenen bilgiler ile dünya aynı şekilde ayırt etmediğini fark edin ve kendinizi geliştirmeniz durumunda bu gelişim anlayış sakin kalabilmek beklenen görevleri yerine getirebilmek gibi meziyetlerinizi aktif ederek ve bedensel ihtiyaçlarınızı doyurarak ve fayda sağlayarak toparlanabiliyorken çözümü doktor daha iyi bulabilir bulamayadabilir yanlış tedavi de verebilir biraz dikkatli olmak ve gelişim sürecinizi hep ilerletmek keyif aldığınız değil almadığınız şeylere karşı sorumluluk verebilmek de sizin ruhunuzu doyurabilir ruhsal açlık gibi bir şey yaşıyor olabilirsiniz ama bunların tamamı yanlış da olabilir
en iyi kendini daha iyi anlayabilirsin sorgulayabilirsen kendini bunu dedikten sonra ağladım neden ağladım ki şu sözü yediremedim saygı bekliyordun belki belki de senden yapılmasını istediğin şeye hor baktın veyahut o adama acıdın ama destek olamadın nasıl olabilirdin bir şey yapamıyorsan onun için elimden bir şey gelmiyor ama dua edeyim ve umarım daha iyi bir halde olabilir ya da farklı sonuçlarla zihnini doyur fikir alıp verebileceğin birileriyle iletişim kur senin o ağladığın şey için kimileri kahkaha atıp umursamadığını fark edince biraz şok yaşayabilir vs. neyse okumayacan zaten