Ağlarda bir sorun mu var?

Ne bir tür hata alıyorsun DNS yanıt vermiyor dediydi bana 1 saat önce
"google.com.tr ana makinesinin sunucu IP adresi bulunamadı" veya dns olan versiyonu. Hiçbir siteye giremiyorum modem arayüzünde test yapıncada IP ve DNS kırmızı oluyor.

Tek çözüm beklemek başka çare yok çünkü sorun herkeste var. Farklı gibi görünseler de hepsi aynı.

"google.com.tr ana makinesinin sunucu IP adresi bulunamadı" veya DNS olan versiyonu. Hiçbir siteye giremiyorum modem arayüzünde test yapınca da IP ve DNS kırmızı oluyor.

Benim de ona yakın hata alıyordum DNS önbelleğini temizledim,modemi aç kapa yaptım,Google DNS girdim düzeldi.

Sıkıntı hatlarda olduğu için boşa kendimizi yormaya gerek yok geçiçi düzelmelerin fazla bir etkisi olmaz.

Benim de ona yakın hata alıyordum DNS önbelleğini temizledim,modemi aç kapa yaptım,Google DNS girdim düzeldi.
Denedim bir şey değişmedi. İnternet var ama hiçbir cihazdan erişemiyorum giremiyorum sitelere. Beklemekten başka yapıcak birşey yok sanırım.

Denedim bir şey değişmedi. İnternet var ama hiçbir cihazdan erişemiyorum giremiyorum sitelere. Beklemekten başka yapacak bir şey yok sanırım.

Bende düzeldi DNS değiştir Google DNS kullan şu an Türk Telekom'un DNS sunucuları çöktü.
Denedim bir şey değişmedi. İnternet var ama hiçbir cihazdan erişemiyorum giremiyorum sitelere. Beklemekten başka yapacak bir şey yok sanırım.

Oda olmazsa artık beklemek gerek başka'da çözümü yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…