Ağlarken kahkaha atıyorum

denizgumus1

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Game Garaj Slayer X7T-5060 Intel Core i7 14650HX RTX5060 16" 180Hz QHD+ FreeDOS Oyuncu Laptop
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar 2 yıldır annemle gerçek anlamda her gün kavga ediyoruz. Dersleri saldığım için notlar düşük geliyordu diye. Çoğu notumu düzelttim 1 tane zayıfım kaldı. Aslında kavga denmez annem bağırıp çağırıyor ben ise anne tamam düzelteceğim özür dilerim diyorum. Ve anneme 2 yıldır bana çok yüklendiğini falan söyledim bugün. Her şeyi anlatsam kitap yazmam gerekir, anneme o üzülmesin diye hep sakin ve esprili bir şekilde bunu belli ediyordum zaten. Ama o anlamıyordu direkt söylediğimde ise sen baskı görmemişsin falan diyordu. Beni ne kadar hırpaladığının farkında değil ve ben bugün artık taştım. Ona söyledim her şeyi. Ve o benim söylemem ile özür diledi daha yeni anladı. Ben ise kendi kendime ağlama krizine girdim. Yıllardır ağlamıyorum bu yüzden psikoloğa falan da gitmiştim. Bugün ilk kez ağladım. Ama normal değil ağlarken kahkaha atıyorum kafayı yemek üzereyim durmuyor. 2 sn nefes alıyorum ve tekrar kahkaha atmaya başlıyorum. Benim psikolojik rahatsızlığım mı var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…